Haosul este pe cale să se instaureze în războiul dintre clanurile mafiote italiene, iar în această seară, într-un nou episod din serialul “Gomora” îl regăsim pe Gennaro Savastano mai înverșunat ca oricând să îl găsească pe Ciro, după ce a aflat că acesta trăiește. Genny se teme acum că cel care i-a fost cel mai bun prieten, a venit să îl ucidă pentru faptul că l-a trădat, atunci când situația a impus-o.

În plus, marele cap mafiot încearcă să își protejeze cât mai bine familia și caută să se împace cu Azzurra, soția sa care a ales să stea departe de el, pentru binele fiului lor, Pietro. Azzurra este extrem de îngrijorată de situația în care s-a ajuns și consideră că Genny le pune viețile în pericol, dacă va mai încerca să ia legătură cu ea și fiul lor.

La polul opus, Ciro, reîntors pentru <ultimul meci>, face planul de răzbunare împotriva clanului Savastano împreună cu Enzo, pe care îl consideră că pe fratele său. Întreaga situație se complică iar pericolele sunt inevitabile pentru membrii celor mai puternice clanuri mafiote italiene.

Ce este dispus Enzo să facă pentru a-l ajuta pe Ciro în planul să de răzbunare împotriva lui Gennaro Savastano și dacă va reuși cel din urmă să îl elimine, definitiv, pe cel care i-a fost cel mai bun prieten, puteți afla

în această seară, într-un nou episod din serialul “Gomora”, difuzat numai la Kanal D2.