În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, îl regăsim pe Pitbull proaspăt eliberat din închisoare, după ani buni. Acesta are o întâlnire surpriză cu nimeni altul decât Ciro, cel pe care întreaga lume mafiotă îl credea mort. Cele mai puternice clanuri sunt amenințate din toate părțile de <revenirea> lui Gennaro dar și de existența lui Ciro.

Clanul Levante este la pământ de când Genny a <intervenit> în confiscarea mărfii acestora și nimic nu este mai dureros pentru temutul grup decât să recupereze ceea ce au pierdut.

Un personaj cheie intră în lupta pentru supremație a clanurilor mafiote italiene, iar acesta poate schimba întregul curs al războiului care face ravagii printre temuții capi interlopi. Frații Levante sunt disperați și solicită ajutorul celui cunoscut drept Gentilomul, pentru a răzbate în lupta împotriva clanului Savastano.

Cine este persoana care va schimba, de fapt, cursul evenimentelor din lupta acerbă a clanurilor mafiote italiene pentru supremație și ce implicare vor avea Ciro, Enzo și Pitbull în toată această dramă uluitoare veți putea afla în această seară,

de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Gomora”, difuzat numai la Kanal D2.