Noi tensiuni și teste dramatice vor pune la încercare membrii clanurilor interlope italiene iar telespectatorii vor fi surprinși de o serie de întâmplări ce îi vor ține cu sufletul la gură, odată cu difuzarea unui nou episod din “Gomora”, în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2.

Frica cea mare a Patriziei nu a dispărut. Deși îl are alături de Michelangelo, cei doi îndrăgostiți alegând să ignore sfaturile lui Gerlando, Patrizia se teme că va fi ucisă de unul dintre aliații săi.

Suspectul principal este Nicola, până acum, cel mai de încredere om al mafiotei.

Pe de altă parte, Nicola conștientizează că el și vărul său, Lino, sunt luați în vizor de către Patrizia, de la razia autorităților care a dus la mari pierderi financiare clanurilor mafiote, și caută dovezi pentru a se dezvinovăți în fața șefei lor. Mai mult, Nicola apelează la ajutorul lui Enzo, însă mafiotul crede că tânărul vrea să îi ia locul Patriziei și alege să nu între în <jocul> acesta periculos.

Valerio însă, consilierul lui Enzo, nu este de acord cu decizia șefului său și întreaga situație devine mai mult decât tensionată între cei doi.

Citește și: ”Șah mat” pentru Gennaro Savastano, în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din “Gomora”, la Kanal D2

Cum va reacționa Michelangelo atunci când află că Patrizia este însărcinată? La ce test dramatic va fi supus Nicola de către aliații Patriziei, pentru a afla dacă este capabil să își elimine șefa și cum va reacționa Michelangelo când va afla

că tatăl său vrea eliminarea iubitei sale?

Nu ratați astăzi, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “ Gomora ”, numai la Kanal D2.