Un război mocnit este pe cale să înceapă, atunci când Gerlando află despre relația fiului său cu Patrizia iar fanii serialului “Gomora” vor fi martori unui nou șir de evenimente pline de suspans, odată cu difuzarea episodului din această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2.

Deși o respectă pe Patrizia Savastano, ca șef suprem al mafiei din cartierul Secondigliano, Gerlando îi cere acesteia să stea departe de fiului său, Michelangelo.

Pentru Patrizia  problemele continuă. Un important transport de substanțe interzise este reperat de către autorități și cei mai mulți dintre <ostașii> temutei mafiote sunt încarcerați. Patrizia convoacă de urgență o întâlnire cu aliații săi pentru a afla cine este trădătorul care a dus la pierderile imense pentru clanurile aflate în alianță. Până și Nicola și Lino, oameni de încredere ai Patriziei, sunt suspecți că ar fi trădători.

Patrizia nu reușește să afle cine dintre aliați vor să-i vină de hac și apelează la ajutorul lui Genny. Familia Capaccio ajunge pe lista <neagră> a mafiotei, iar Genny o avertizează că o va ajuta pentru ultima oară. Lucrurile devin și mai tensionate, pentru Patrizia, atunci când intervine, în toată povestea, Azzurra, soția lui Genny.

Nu ratați astăzi, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “ Gomora ”, numai la Kanal D2.