Fanii îndrăgitului serial “Gomora”, difuzat la Kanal D2, vor avea parte în această seară, de la ora 22:30, cu ocazia difuzării unui nou episod al producției, de noi și tensionate situații ce se vor petrece între cele mai puternice clanuri ale mafiei italiene.

Michelangelo este pus într-o postură delicată, de când Patrizia l-a trecut la șefia clanului său, iar membrii familiei acestuia îi reproșează trădarea. Clanul Levante, care s-a făcut responsabil de razia în urma căreia Patrizia și Enzo au pierdut enorm în afaceri, urmează acum a demara lupta pentru câștigarea renumitului Secondigliano.

Gerlando insă nu știe ca Gennaro a reintrat, în luptă.

Ceea ce nu știe Michelangelo este că Patrizia  a aflat că familia soțului a trădat-o și încearcă, discret, să îi elimine, iar numirea soțului în fruntea clanului nu este întâmplătoare.

Ce se va întâmpla atunci când Patrizia va fi trădată chiar de către soțul ei și va ajunge în închisoare? Ce plan de atac are Gennaro Savastano când află că Patrizia a fost încarcerată, iar clanul Levante se află în spatele acestui incident?

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “ Gomora ”, numai la Kanal D2.