6000 de lei l-a costat comanda la fast food pe un șofer de 21 de ani din Suceava. Tânărul a fost amendat de poliție după ce a blocat circulația în timp ce stătea la coadă ca să își ia mâncare. În plus, pentru că a fost recalcitrant, a fost și încătușat.

Pe rețelele sociale internauții s-au întrecut în glume și și-au imaginat dialogul dintre șoferul de douăzeci și unu de ani și polițiștii care l-au încătușat.

Incidentul s-a produs în zona unui restaurant fast food din Suceava. Coloana de mașini care aștepta la drive-through se întindea și în afara parcării localului și chiar blocase și o bandă a unui bulevard. Printre cei care încurcau traficul se afla și șoferul de douăzeci și unu de ani.

Când polițiștii i-au cerut tânărului de douăzeci și unu de ani să iasă din coloană, a refuzat și le-a spus că nu va pleca decât după ce își va comanda mâncarea.

„Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Suceava au dispus măsura încătușării și utilizării forței față de un șofer în vârstă de douăzeci și unu de ani din comuna Vicovu de Jos, care nu a respectat semnalele regulamentare ale polițistului rutier și a blocat o intersecție de pe o arteră principală din Municipiul Suceava”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Citește și: Coronițele din brazi furați au inundat piețele din țară. Comercianții dau din umeri: „Nu se mai spune acum, e secret”

În plus, șoferul a fost amendat cu 6000 de lei și a rămas fără permis pentru 30 de zile.