Scene șocante au avut loc în Sectorul 5 din Capitală. Un copil de 12 ani a fost amenințat cu un cuțit de un individ în drum spre școală. Despre cum s-a întâmplat totul a venit cu detalii reporterul Adina Iliescu, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: O elevă de 16 ani din Oradea și-a înjunghiat profesorul, după ce a prins-o cu iubitul! Totul ar fi fost premeditat

„Totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare, atunci când băiatul de 12 ani se îndrepta spre școală în apropierea instituției, însă un individ ar fi aruncat pe jos un obiect chiar în fața trotinetei cu care mergea cel mic. Copilul s-a dezechilibrat și a căzut la pământ, moment în care bărbatul l-ar fi amenințat cu un cuțit și ar fi încercat să îi fure banii. O altă persoană a văzut întreaga scenă și a intervenit.

Speriat, cel mic a mers la școală și i-a povestit dirigintelui cele întâmplate, care i-a sunat pe părinți. Mama copilului a mers la poliție și a depus o plângere penală, iar oamenii legii au demarat o anchetă în acest sens. A fost deschis un dosar penal pentru tentativă de tâlhărie calificată, iar polițiștii fac verificări acum pentru depistarea făptașului. Deocamdată acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.