Scene dramatice s-au derulat pe o stradă din Brăila. Un copilaș de numai un an a fost accidentat mortal cu mașina de doi polițiști. Agenții erau în misiune, iar incidentul face acum obiectul unei anchete penale. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins impactul mortal. În filmare apar mai mulți copii în fața unei curți, printre care și copilul de un an și cinci luni, care la un moment dat s-a dus să se joace în fața autospecialei de poliție.

La plecare, agenții nu l-au văzut și l-au lovit. Medicii sosiți la fața locului au încercat să îl salveze.

Citește și: Inconștiența a băgat o tânără în pământ! Nici șoferița, care mergea cu peste 200 de kilometri la oră, nu a scăpat. Fata a ajuns în stare foarte gravă în spital: „Ce soartă a fost asta?!”

„Din păcate, manevrele de resuscitare efectuate de cadrele medicale au fost fără rezultat, decesul fiind constatat de către echipajul de pe ambulanță.

Din verificări s-a stabilit faptul că un grup de minori ar fi ieșit în fugă din curtea unei locuințe, aceștia fiind nesupravegheați”
, a declarat Nicolae Mădălina Geanina, purtător de cuvânt IPJ Brăila. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal. Părinții copilului riscă să fie anchetați pentru neglijență, însă și polițistul care se afla la volan este cercetat pentru ucidere din culpă.