Accidentul tragic a avut loc miercuri dimineața, 25 octombrie 2023, când o contabilă de 43 de ani s-a precipitat de la etajul 4 al unui bloc din Capitală. Din ultimele informații se pare că femeia care a recurs la acest gest ar fi lucrat chiar la etajul respectiv. Ea a căzut peste o altă femeie care mergea pe trotuar, în vârstă de 60 de ani, care a ajuns în stare gravă la spital.

Citește și: O contabilă de 43 de ani din Capitală s-a prăbușit în capul unei trecătoare. Femeia de 60 de ani s-a stins din viață la spital

Medicii au operat-o mai bine de cinci ore, în timp ce familia ei a așteptat cu sufletul la gură vești bune. La o zi distanță, femeia în vârstă de 60 de ani a fost declarată decedată de către cadrele medicale de la Spitalul Universitar.

Ea a murit în urma unui traumatism prin strivire, după ce organismul i-a cedat din cauza fracturilor. 

Coincidența neașteptată dintre cele două femeie 

Ileana Cristea este femeia de 60 de ani care a murit în urma impactului. Ea era de profesie economist și lucra de 20 de ani la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă din București. Coincidența neașteptată este că femeia locuia în același bloc din care contabila s-a aruncat, chiar la același etaj.

În momentul în care femeia de 43 de ani a mers pe balcon, Ileana ieșise din blocul în care locuia și se îndrepta spre locul de muncă.

Citește și: Cine este femeia care a căzut de la etajul 5 al unui bloc din București? Momentul în care s-a prăbușit peste altă femeie a fost filmat

Contabila de 43 de ani a recunoscut faptul că a încercat să își pună capăt zilelor și a verificat înainte să sară dacă cineva se află pe trotuar.

În momentul în care autoritățile au ajuns la fața locului, ea și-a recunoscut fapta și a mărturisit că îi pare rău. Ileana a lăsat în urmă un soț, copii și nepoți, care sunt acum devastați de această veste.

„Toată lumea a fost într-o stare de șoc pentru că nu putea să își imagineze cum o femeie atât de bună a putut să fie la locul, cum să zic, la locul nepotrivit în momentul acela”,

a declarat fiica femeii, pentru Observator.

În cursul zilei de joi, 26 octombrie, au fost audiate colegele contabilei de 43 care s-a precipitat de la etajul 5. Se pare că ea s-ar fi confruntat cu episoade depresive și ar fi mers ocazional la un terapeut. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru omor săvârșit cu intenție indirectă.