Natașa Raab s-a stins din viață pe data de 23 octombrie 2023, după o lungă luptă cu o boală nemiloasă, Parkinson. Celebra actriță de teatru și film este condusă pe ultimul drum miercuri, 25 octombrie 2023, la Cimitirul Ungureni din Craiova. Apropiații și fanii artistei au venit la teatrul din Craiova pentru a îi aduce un ultim omagiu Natașei Raab.

Citește și: Care era dorința cea mai mare a Natașei Raab. Femeia care a avut grijă de actriță în ultimii ani de viață a făcut dezvăluirea: „Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a fost depus în foaierul teatrului din Craiova. Actrița care a dat viață personajului „Coana Chiva” a fost extrem de iubită de apropiați. Zeci de persoane au venit în fața instituției și au aplaudat în semn de omagiu pentru cariera impresionantă a actriței. Toți cei care și-au luat rămas bun de la actriță i-au adus coroane de flori impresionante, lumânări, flori și mesaje scrise mână, care au fost puse pe sicriul ei.

Persoana care s-a ocupat de organizarea slujbei de înmormântare a fost Victoria Velea, femeia care s-a ocupat de actriță în ultimii ei ani de viață. Un detaliu care a atras atenția tuturor este că pe sicriul artistei a fost pusă o ramă cu numele complet al actriței, pe care nu mulți îl știu: Guțul Natașa Marcela Raab.

Cine este persoana care moștenește întreaga avere a Natașei Raab

Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson în anul 2020, la un an după moartea soțului ei. Boala actriței a evoluat la rapid, motiv pentru care a fost nevoită să accepte ajutor. Ea a lăsat apartamentul pe care îl avea în Craiova și s-a mutat în casa de la țară a prieteni sale, Victoria Velea, care s-a asigurat că nu îi lipsește nimic. Chiar și după trecerea în neființă a celebrei actrițe, ea s-a asigurat că slujba de înmormântare va decurge așa cum trebuie și fiecare detaliu este bine pus la punct. 

„Coana Chiva” nu a avut copii, iar soțul, mama și fratele artistei s-au stins și ei din viață în ultimii ani. În perioada în care boala ei nu era într-un stadiu avansat, Natașa Raab s-a asigurat că totul ce i-a rămas este trecut pe numele femeii care a avut grijă de ea în ultimii trei ani, Victoria Velea. 

„I-au murit toți cei dragi, nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova, așa că, în perioada în care încă se mai

simțea bine a umblat pe la notari ca să facă pe numele meu toate actele necesare.

A vrut să lase totul în regulă, după ce va muri. În ultimii doi ani, a locuit la mine, la curte, în Băilești, am cerut și acordul Protecției Sociale, ea a dorit să stea la mine, la aer curat, s-a simțit tare bine acolo”,  a declarat Victoria Velea pentru  Playtech.