O fostă profesoară din Brașov a sfârșit tragic în urma unui accident îngrozitor. Femeia a fost lovită de o dubiță parcată greșit într-o pantă, iar impactul i-a fost fatal. Se pare că șoferul nu ar fi asigurat vehiculul, iar acesta a luat-o la vale.

Viața Roxanei s-a sfârșit într-o fracțiune de secundă. Femeia de 65 de ani plecase la plimbare pe străzile din Brașov și a ajuns într-o zonă unde drumul era în pantă.

Nicio clipă nu s-a gândit că pericolul o pândea în apropiere. Un șofer tocmai ce își parcase dubița pe marginea străzii dar nu ar fi asigurat-o, iar vehiculul a plecat de pe loc.

„Dubița care i-a luat viața femeii de 65 de ani era parcată, însă șoferul nu ar fi tras suficient de tare frână de mână, iar vehiculul a luat-o la vale, unde a lovit-o în plin pe femeie, iar mai apoi dubița a ajuns într-o curte”,

a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.

Trupul victimei a fost aruncat în râpă iar duba s-a răsturnat și ea. Oamenii care se aflau în zonă au sunat imediat la 112, dar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic ca să îi salveze viața.

Roxana a fost lovită în plin de duba parcată greșit 

Proprietarul mașinii a fost audiat de polițiști dar pentru moment anchetatorii cercetează doar fapta.

Oficial nu a fost făcută nicio acuzație pe numele șoferului.

„La acest moment nu s-a luat nicio măsură. Cercetările se efectuează in rem. Se află un lucru un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Roxana Sasu ieșise la pensie după o carieră în învățământ.

A fost profesoară de limba română în câteva localități din județ, era divorțată iar de un an se mutase în apartamentul părinților săi, care au murit.

„Probabil s-o fi dus să servească masa acolo, că e un restaurant acolo. Păcat, că uite, s-a dus o femeie tânără încă și care putea să trăiască și nu-i lipsea absolut nimic”, povestește un martor.

Dacă se dovedește că șoferul este responsabil pentru moartea fostei profesoare, acesta riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.