Adda se luptă de aproximativ trei ani cu boala Lyme, iar recent le-a dat fanilor o veste care le-a adus imediat zâmbetul pe buze. Celebra cântăreață a terminat oficial tratamentul și așteaptă cu nerăbdare luna februarie, în care va afla dacă mai este pozitivă sau nu. Ea a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, unde fanii i-au trimis doar gânduri bune.

Citește și: Schimbare radicală de look pentru Adda Balada! Cântăreața a renunțat la culoarea albastră care a generat atâtea controverse

La scurt timp după această veste, Adda a le-a dezvăluit fanilor ei că se confruntă cu alte probleme de sănătate. În această perioadă, toți suntem mai predispuși la răceli de sezon, iar în această situație se încadrează și cântăreața. Chiar dacă a început să aibă simptome de răceală, ea a mărturisit că vrea să fie în continuare productivă. Pentru problema ei cu tusea, celebra cântăreață a apelat la un „leac băbesc”, mai exact la ceai cu ceapă. 

„Eu sunt mica furnicuță, nimic nu mă pune pe mine la pat, întotdeauna îmi găsesc ceva de făcut, nu știu să stau, dar astăzi voi sta în pat 50%, că sigur o să fac ceva la un moment dat, dar momentan stau în pat. Am început să tușesc! Mi-am făcut ceai de ceapă, recomand... la tuse este genial, ajută foarte mult și nu e rău la gust”, le

- a mărturisit cântăreața fanilor ei pe Instastory.

Adda a terminat tratamentul pentru boala Lyme: „Am luat în total 4650 de pastile” 

Stilul de viață al Addei s-a schimbat complet în ultimii ani, după ce a aflat că are boala Lyme. Ea le-a dat recent fanilor vestea că a terminat tratamentul, iar în total a luat 4650 de pastile, mai exact 31 de pastile în fiecare zi.

Artista a fost diagnosticată cu această boală în anul 2020, după ce a ajuns de urgență la spital. Ea a avut nevoie de luni de zile de investigații, iar problemele au apărut și în momentul în care a fost diagnosticată greșit. Acum, vedeta este în culmea fericirii și speră că a trecut cu bine peste ce era mai greu. 

Am făcut un calcul, că eu sunt psihopat ă  uneori.

«Uneori». Nu știu cât de exact este dar, în primele 5 luni de tratament am luat în total 4650 de pastile. 31 pe zi mai exact. Aici intră și cele de protecție hepatică, stomac etc. Că m-am căptușit bine că să reziste organismul. Efectiv, spre final abia le înghițeam. Nu mai intrau. Apoi un an și jumătate de injecții.

Pentru cei care nu ați făcut...

E ceva absolut ireal. În lunile astea am mai înghițit, la nevoie, una alta. Mai ales din alea de moși și babe, pentru artrită sau simptome neurologice. Zic moși și babe pentru că se face reclamă la TV la acele pastile, dar în reclamă apar unii de 70+. Și chiar ajută, pe cuvântu’ meu de cercetaș.  Mai ales când mă trezeam noaptea și îl rugăm pe Cătă să mă învelească pentru că nu îmi mai puteam mișca mâinile deloc.

Uneori mai fac asta, dar noroc că trece senzația repede. I-am dat și cu vin alb uneori. Pentru că treceam de la agonie la extaz și voiam să-mi amorțesc durerea și frica și nerăbdarea și neliniștea. Și începeam să dansez singură prin casă”, a povestit Adda, în mediul online.