Bella Hadid, de nerecunoscut! Încă de la vârsta de 15 ani, vedeta a fost diagnosticată cu Lyme, o boală pe care a dus-o pe picioare pentru o lungă perioadă de timp. În ultimele luni însă, afecțiunea a devenit mai puternică iar problemele de sănătate ale frumoasei vedete au ieșit la suprafață.

La mai mult de un deceniu de când trăiește cu Lyme, Bella Hadid a vorbit despre stările pe care le are și cum încearcă să își continue cariera, în ciuda afecțiunii.

Bella Hadid, de nerecunoscut! Cum arată acum modelul și ce le-a transmis urmăritorilor ei: „Cel mai confuz lucru pe care l-am trăit vreodată”

Recent, Bella Hadid a postat pe contul ei de Instagram o serie de imagini din timpul tratamentelor pe care trebuie să le facă constant pentru a ține cât de cât sub control boala. În imagini se observă că vedeta internațională este și mai slabă, este trasă la față și pare epuizată.

Cu toate acestea, modelul este recunoscătoare mamei sale pentru ceea ce a făcut pentru ea pe parcursul timpului și pentru faptul că este lângă ea în aceste clipe dificile.

Chiar dacă este una dintre cei mai privilegiați oameni de pe pământ, Bella Hadid a mărturisit că starea ei de sănătate a făcut-o să treacă prin clipe de tristețe și mare suferință.

Citește și: Lovitură dură pentru Rona Hartner, după ce cancerul i-a recidivat! Doctorii i-au dat interzis: „Nu mai am voie să urc pe scenă”

„Mulțumesc mamei mele pentru că mi-a păstrat toate dosarele medicale, că a rămas lângă mine, că nu m-a părăsit niciodată, că m-a protejat, că m-a sprijinit. Trăind în această stare care s-a înrăutățit cu timpul și lucrând în timp ce încercam să mă fac pe mine, să-mi fac familia și oamenii care mă susțin mândri, m-a afectat în moduri pe care nu le

pot explica în totalitate. Să fiu atât de tristă și bolnavă, dar să am în jurul meu atât de multe binecuvântări, privilegii, oportunități și dragoste a fost, probabil, cel mai confuz lucru pe care l-am trăit vreodată.

Sunt două lucruri pe care vreau să vi le spun tuturor: 1. Sunt bine și nu trebuie să vă faceți griji. 2. Nu aș schimba nimic pentru lume.

Dacă ar fi să trec iarăși prin toate astea, să fiu aici, exact în acest moment în care mă aflu chiar acum, cu voi toți, în sfârșit sănătoși, aș face totul din nou. Experiența m-a făcut cine sunt astăzi”, a scris Bella Hadid, pe rețeaua de socializare.