Este o persoană foarte carismatică, iar cei de acasă o apreciază pentru sinceritatea și naturalețea de care a dat mereu dovadă. Aceasta se menține foarte bine și are o siluetă de invidiat. În urmp cu puțin timp a mărturisit cum a reușit să slăbească!

Andreea Mantea a vorbit despre cum a pierdut kilogramele în plus

În urmă cu puțin timp, vedeta a fost prezentă la un eveniment monden, unde a vorbit despre cum a reușit să ajungă la kilogramele dorite.

Iată care este secretul ei și cum a reușit să elimine câteva kilograme bune.

Andreea Mantea a dezvăluit că nu crede că are vreun secret, poate doar stresul. Ea consumă diverse ceaiuri și este atentă la regimul alimentar recomandat, încercând tot ce consideră că ar putea funcționa pentru ea. Deși se confruntă adesea cu iritații, alergii și alte probleme de sănătate, acestea nu o preocupă, fiind curioasă să le experimenteze personal.

Citește și: Andreea Mantea, prezentatoarea “Casa iubirii”, Ilinca Vandici, amfitrioana “Bravo, ai stil!”, și Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional, printre femeile de succes premiate aseară la Gala “The Face Awards by Avantaje”

„N-am un secret, poate stresul. Nu am un secret. Beau ceaiuri, sunt atentă la mâncare, tot cea aud că ar funcționa, încerc și eu.

Mă mai trezesc cu tot felul de iritații, alergii, probleme, dar pe mine nu mă interesează, eu vreau să le experimentez pe toate pe pielea mea, pentru că sunt foarte curioasă. Eu beau foarte mult ceai, de toate felurile, fac un amestec. Mai fac ceva de foarte mult timp și mie mi se pare normal. Îmi pun în apă dimineața puțină sare să mă hidratez foarte bine cu mineralele respective și mai pun într-o altă sticlă, îmi pun mai multe, unele la frigider, altele la temperatura camerei, salvie, rozmarin, oregano, mentă, castravete, în funcție de cum
vreau eu să aibă apa respectivă aroma. Ele sunt antiinflamatoare, antimicrobiene, funcționează foarte bine asupra organismului, zic eu, pentru că mănânc foarte multe prostii, pentru că sunt pofticioasă și atunci mă gândesc că trebuie să vin și cu un aport sănătos. Iau multe suplimente, vitamine, ceva normal”,
a declarat Andreea Mantea, pentru wownews.

Ce a declarat Andreea Mantea despre kilogramele în plus, în urmă cu un an

Andreea Mantea a povestit că  pur și simplu are grijă ce mănâncă, încercând să țină o dietă normală. A experimentat și intermitent fasting, adică a lăsat mai multe ore între mese, fără a face altceva în acest sens. Consideră că trebuie să trăim viața fără să ne abținem de la nimic.

Citește și: Andreea Mantea și-a etalat silueta de vis pe plajele exotice. Prezentatoarea TV a plecat în vacanță chiar de Paște

„Pur și simplu am grijă ce mănânc. Încerc să țin o dietă normală. Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese, de la ultima masă la următoarea și cam atât. În rest, nu fac nimic. Avem o viață. Nu. Nu mă abțin de la nimic.”, a dezvăluit Andreea Mantea