Dana Marijuana a luat cu asalt România anilor 2000, atunci când era pe val după ce se lansase în muzica hip-hop și rap. Fostă membră a trupei „La Familia”, mulți dintre cei care au admirat-o pe parcursul timpului pe vedetă au crezut că a avut parte de o viață de vis. Iată însă că nu a fost nicidecum așa.

În fața lui Mihai Ghiță, cea mai recentă invitată a emisiunii „În Oglindă” și-a deschis sufletul și a vorbit atât despre dorințele sale, cât și despre amintirile care nici acum nu îi dau pace.

Vedeta a dezvăluit că și-a dorit să se înscrie la Facultatea de Psihologie, însă până atunci simțea deja că trăiește anumite experiențe paranormale, cum a fost cea de pe malul mării, când a simțit că Dumnezeu îi este aproape și o veghează.

„Eu mă gândeam foarte profund la un băiat și m-am dus la mare, că știam că îl văd acolo. M-am dus pe malul mării, am plâns, am vorbit eu acolo cu marea.

Mă întorceam spre hotel și am spus: Doamne, dacă băiatul ăsta nu este să fie pentru mine, măcar tu spune-mi că mă iubești. Nu am făcut mulți pași că m-a îndreptat ceva către malul mării. Strălucea așa frumos nisipul, era dimineața, și am găsit o inimă. Am luat inima respectivă și am zis: Doamne, ție îți mulțumesc pentru acest semn, înseamnă că nu sunt singură pe lumea asta și că tot timpul vei fi cu mine”
,
a mărturisit Dana Marijuana, în fața lui Mihai Ghiță.

Dana Marijuana, internată la psihiatrie chiar de către familia sa: „M-au dus ai mei”

În perioada în care era încă foarte tânără, Dana Marijuana a fost dusă la psihiatrie de către familia sa, care se temea că vedeta și-ar putea face rău. Cântăreața spune însă că nu a fost nicidecum vorba despre așa ceva.

Dana Marijuana a povestit că refuza să mai mănânce, însă nu pentru a-și degrada starea de sănătate, ci pentru a pierde câteva kilograme, la recomandarea anumitor personaje.

„M-au dus ai mei(n.red. la psihiatrie) pentru că au crezut că mă sinucid, dar mie îmi era foarte bine. Îmi veneau semne și, într-adevăr am slăbit foarte mult în acea perioadă. Beam numai cafea și energizante în acea perioadă, dar nu mai voiam să mănânc.

Toți ziceau că dacă ai fi mai slabă ai fi mai frumoasă, îmi ziceau cei din presă”, a mai povestit solista.