Dana Marijuana, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică rap și hip-hop din țara noastră, a fost invitata lui Mihai Ghiță în cea mai recentă ediție a emisiunii „În Oglindă”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22:30, la Kanal D2.

Pe parcursul timpului, artista și-a construit o imagine de persoană inabordabilă și dură, însă puțină lume știe de fapt prin ce clipe dificile a trecut Dana.

Chiar dacă, până la un punct, a avut o copilărie fericită, viața cântăreței s-a schimbat radical după ce mama sa a murit.

Cea mai mare transformare a fost a tatălui artistei, care a ajuns să o lovească pe Dana Marijuana. Cu toate acestea, vedeta nu îl învinovățește pe părintele ei.

„Tatăl și bunicul meu sunt dumnezeii mei încă. Tatăl meu a fost și este Dumnezeul meu încă.

Faptul că m-a bătut...(...) A rămas singur tatăl meu să meargă mai departe, iar tatălui meu i-a fost foarte greu după plecarea mamei mele.(...) Cam 18 ani(n.red. avea când a murit mama ei). Din cauza stresului și a luptelor pe care le-am dus în Centrul Vechi(n.red. a murit mama ei). O mamă superbă, minunată. Doi oameni puternici, cu patru copii. Bunicii, extrem de stricți, dar spre bine. Ne-au bucurat tot timpul, glumeau cu noi.
Am fost foarte fericită, cântam în casă, cântam în baie, cântam când făceam curat.

S-a schimbat(n.red. tatăl ei după moartea mamei), ni s-a dus veriga de rezistență. Tatăl meu, care a iubit-o foarte mult, devenise exact invers. A început să nu-l mai intereseze de viața lui. El nu mai avea echilibru, balanța, nu o mai avea pe mama care să îl stabilizeze.(...) Se transformase într-un demon foarte mare, din Dumnezeul meu.

De aia eu nu am dat și nu dau vina pe el. Veneau energiile în casă, se înnegrea la față și venea la mine și spunea: te omor. Până la urmă i-am zis și eu, hai să ne omorâm.(...) Se transforma și atunci m-am luat cu el la bătaie. Ne-am bătut și m-a prins, că era mai puternic decât mine. M-a umplut de cucuie, m-a umplut de toate(...) Nu știam ce să mai fac ca să îmi salvez tatăl.
Unde să pleci? Că eu munceam cu tata”
, a povestit Dana Marijuana, la emisiunea „În Oglindă”.

Dezvăluirile emoționante ale Danei Marijuana nu s-au oprit aici. Vedeta a mărturisit faptul că nemulțumirea părintelui său a început în momentul în care a ales să facă o pauză între liceu și facultate, chiar dacă părinții o înscriseseră deja la o Facultate de Psihologie din Capitală.

„După liceu eu am vrut să dau la Facultatea de Psihologie. Mi s-a părut că nu pot să dau așa, pentru că sunt foarte crudă, adică n-am trăit nicio viață. Mi-am pus în gând să merg la Facultatea de Psihologie după 2,3 ani, ca să pot să înțeleg ceva din viața cotidiană, că eu nu știam decât casă, școală, casă. Tatăl meu fusese plecat și în delegații, în Egipt, în Germania, în Italia.(...) Ei au considerat că trebuia să mă duc la facultate atunci, m-au și înscris la facultate”, a mai dezvăluit Dana Marijuana, în fața lui Mihai Ghiță.