Sâmbăta aceasta, la „În oglindă”, Mihai Ghiță o va avea invitată în emisiune pe Marcela Fota, cântăreața de muzică populară. Marcela Fota, celebră pentru talentul ei muzical și prezența scenică, va dezvălui în cadrul acestui episod latura mai puțin cunoscută a vieții sale. Artista își va deschide sufletul și va împărtăși publicului un capitol delicat din viața ei, aruncând lumină asupra unei realități pe care foarte puțini o cunosc.

„Am obosit ca fiecare să își dea cu părerea și fiecare să judece (…). Nu mai vreau nici să aprofundez tristețile mele, darămite să accept lucrurile pe care mi le spun oamenii (…)  Am trecut prin teama că la un moment dat mor și eu și îmi rămâne copilul singur. Am trecut prin lupta primelor două luni după dispariția soțului meu, în care copilul meu nu a scos un cuvânt despre tatăl lui și nicio lacrimă.

Două luni de zile a refuzat să vorbească, să plângă. Aceasta este viața Marcelei Fota din ultimul timp, o impunere… Îmi este mai simplu să accept că eu sunt văduva, decât să accept că al meu copil nu are tată
”, i se dezvăluie Marcela Fota lui Mihai Ghiță la „În oglindă”. 

Marcela Fota va vorbi cu generozitate  despre încercările prin care a trecut în ultima perioada.  Nu

pierdeți ocazia de a urmări o discuție sinceră și emoționantă cu Marcela Fota, în cadrul emisiunii „În oglindă" de sâmbătă, la Kanal D2, la ora 22:30.