Marcela Fota este cea mai nou invitată în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță. Celebra cântăreață de muzică populară a dezvăluit în cadrul acestui episod o latură mai puțin cunoscută a vieții sale. După aproape trei ani de la moartea bruscă a soțului ei, Marcela Fota vorbește cu lacrimi pe obraji despre momentele dificile prin care a trecut. Artista și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță, căruia i-a povestit despre cât de greu i-a fost să se confrunte cu părerile celor din jur, atunci când au aflat că și-a refăcut viața.

Citește și: Drama Marcelei Fota. Cântăreața va dezvălui totul sâmbătă, în emisiunea „În oglindă”, difuzată de la 22:30, la Kanal D2: „Îmi este mai simplu să accept că eu sunt văduvă, decât să accept că al meu copil nu are tată”

Celebra cântăreață de muzică populară a început să formeze un cuplu cu un tânăr mult mai mic decât ea.

Întrebată cât de greu i-a fost să iubească din nou, Marcela Fota a dezvăluit că a încercat să țină o perioadă relația ascunsă, până în momentul în care a realizat că nu are de ce să îi fie rușine, atât timp cât ceea ce simt este real și asumat.

Mihai Ghiță: Ți-a fost greu când ai ieșit cu un alt bărbat? Când ai reluat, când ai început să fii privită iar ca o femeie, ți-a fost greu?

Marcela Fota: În gândurile tale, în trăirile tale vine un moment când simți din nou nevoia ca cineva să pună mâna pe tine, la modul să știi că este acolo. Cineva care seara când pui capul să ai cui să îi adresezi două cuvinte și să zică: „Sunt aici”. Apoi intervine cealaltă luptă, cu ce o să spună lumea. Tu, în sufletul tău, simți nevoia să fii din nou protejată, deși tu știi că ești un om puternic.

Tu știi că tot ce ai făcut în viață și ai luptat pentru fiecare lucru material. La un moment dat, simți nevoia să te țină cineva în brațe. O femeie simte nevoia să fie ținută în brațe. A apărut această dorință. Apoi a venit lupta, exact ce ți-am spus, ce o să zică lumea, cum o să fiu privită. Hai să o încerc, dar să nu fie expus. După care, încercând chestia asta, tot tu trebuie să conștientizezi că nu trebuie să dai explicații nimănui.
Dacă tu ai simțit din nou niște lucruri, nu ai de ce să simți rușine. Dimpotrivă, trebuie să arăți lunii și altor oameni care au trecut prin situația ta că nu este o rușine.

Marcela Fota, despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul mai tânăr: „Poate iar voi fi judecată”

Marcela Fota a vorbit și despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, care a fost extrem de speculată în mediul online.

Celebra cântăreață de muzică populară a mărturisit că povestea aceea de dragoste a început la momentul potrivit, iar relația lor a fost una fără prea multe obligații. Mai mult decât atât, ea a avut și susținere din partea familiei.

Întrebată dacă această relație s-a terminat, Marcela Fota a refuzat să dea mai multe detalii. Cu toate acestea, ea a vorbit despre relația cu iubitul mai tânăr de parcă s-ar fi încheiat, însă nu a vrut să confirme sau să infirme această informație.

Mihai Ghiță: De ce crezi că s-a speculat atât de mult diferența de vârstă dintre tine și bărbatul cu care ai ieșit prima dată?

Marcela Fota: Normal, a fost un șoc pentru toată lumea. Mereu am fost pe principiul că dacă ar fi, nu interesează pe mine, dar ai știut cum să mă faci să vorbesc foarte deschis. Am considerat că este exact ce îmi trebuia la momentul respectiv. Eu poate iar voi fi judecată, dar tată pentru copilul meu acasă nu vreau. Consider că sunt suficient de pregătită să îl cresc din toate punctele de vedere singură. M-a binecuvântat Dumnezeu cu un copil foarte bun, până la vârsta asta de 14 ani. Am considerat, revenind la celălalt subiect, că mă pot bucura de anumite lucruri fără prea mari obligații și așa am început acea poveste.

Mihai Ghiță: Care s-a terminat?

Marcela Fota: Aici nu mai cad în plasa ta. Asta nu contează. Așa am început acea poveste care, ce crezi, a fost un lucru foarte benefic pentru perioada în care eu trăiam. A fost o bucurie și o trăire și a fiecărui moment fără niciun fel de alte obligații.

Mihai Ghiță: Ai tăi ți-au fost alături în această decizie?

Marcela Fota: În totalitate. Mariana tot timpul vine și îți spune când ceva că nu e bine, dar surprinzător, nu poți să crezi, cea care nu mi-a spus absolut nimic a fost mama mea.