La 44 de ani, Dana Marijuana se bucură din plin de viață. De ceva timp, artista formează un cuplu cu Valentin, bărbatul care i-a furat inima și de care împarte în fiecare zi și bune și rele.

Fiindcă este foarte fericită alături de iubitul ei, chiar dacă momentan nu locuiesc împreună, cei doi vor să ajungă în fața altarului și speră că acest lucru se va întâmpla vara aceasta.

Vedeta spune că nunta va fi cu siguranță la București, unde sunt majoritatea prietenilor comuni și unde locuiește în prezent partenerul de viață al solistei.

Fiind mereu o prezență excentrică în showbiz-ul românesc, Dana Marijuana nu ar putea să vină la propria nuntă decât într-o ținută inedită. Este vorba despre o rochie de mireasă, însă nu tradițională, ci verde, pentru că această culoare are o însemnătate foarte importantă pentru cântăreață.

„Suntem bine, fata cu școala, eu cu casa. Nu am mai făcut nimic la casa unde locuim noi acum, dar mă preocup de ea, apar treburi în fiecare zi ca la toată lumea. Așteptăm vara (Dana Marijuana și Valentin – n.r) pentru că ne gândim amândoi să încununăm relația noastră atât civil cât și religios. Vrem să ne căsătorim dacă ni se aliniază astrele.

Nunta o să fie, clar, în București, nu la Constanța, pentru că acolo avem toți prietenii comuni. Aici, la mare, nu avem. M-am gândit și la ținuta pe care o să o port, sper eu, în ziua nunții. O să fie o rochie de mireasă dar nu albă ci vreau de culoare verde pentru că înseamnă viață și renaștere”, a spus artista, pentru Click!

Dana Marijuana și iubitul ei ar fi trebuit să se căsătorească vara trecută, însă nunta s-a anulat

Dana Marijuana și Valentin își doresc de ceva timp să devină soț și soție, însă până acum nu au avut ocazia să își împlinească acest vis. Cei doi îndrăgostiți au vrut să facă marele pas încă de vara trecută, când păreau foarte pregătiți să meargă în fața altarului, însă nu au mai apucat să facă acest lucru din mai multe motive.

Chiar și așa, pe parcursul timpului iubirea lor a devenit mai puternică ca oricând. Cu ceva timp în urmă, artista mărturisea că trăiește o a doua tinerețe și se bucură din plin de viața pe care o duce în prezent. 

Citește și: Dana Marijuana, în lacrimi. Cântăreața a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după moartea mamei sale: „Tatăl meu devenise exact invers. Se transformase într-un demon foarte mare”

„Sunt foarte fericită lângă iubitul meu pentru că el nu mă lasă niciodată în momentele grele din viața mea. Până acum asta mi-a demonstrat! Eu mi-aș dori ca la finalul verii să fie nunta. Să nu fie nici prea cald, nici prea frig, dar să vedem acum, dar sigur ne căsătorim. Este bătută în cuie nunta, doar că nu este fixată data. Este extraordinar ce mi se întâmplă acum. Simt că trăiesc o a doua tinerețe”, spunea atunci Dana Marijuana, notează wowbiz.ro.