Daniela Crudu a împărtășit recent cu fanii ei că este însărcinată pentru a doua oară. Fosta asistent TV este extrem de fericită pentru următorul capitol din viața ei, în contextul în care urmează să devină mamă de băiat. Anunțul cel mare l-a dat chiar înainte de Crăciun, după ce a decis să țină primele luni de sarcină ascunde de ochii lumii. Acum, bruneta le-a mai dat o veste minunată urmăritorilor ei!

Citește și: Daniela Crudu, primele imagini cu burtica de gravidă! A anunțat dacă va fi mamă de fată sau băiat: „E deja în luna a patra”

În timp ce proba mai multe haine și le arăta fanilor ei burtica de gravidă, Daniela Crudu a anunțat și numele bebelușului ei. Se pare că fosta asistentă TV și iubitul ei au ales ca pe cel de-al doilea copil să îl cheme Dominic.

Mămica a mărturisit că mai are nevoie de câteva haine pentru a completa garderoba celui mic.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!(...) Am luat un cărucior sport care se pliază foarte repede, am comandat și un leagăn electric, dar și această măsuță”, a spus vedeta la postările pe care le-a făcut pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Daniela Crudu și-a dorit mereu să devină mamă de băiat 

Daniela Crudu mai are aproximativ patru luni până va ajunge să își strângă în brațe băiețelul. În trecut, bruneta a declarat că ea și-a dorit mereu să devină mamă de băiat. La prima sarcină, ea a simțit că este însărcinată cu un băiețel, pe care plănuia să îl numească David.

Între timp, vedeta s-a răzgândit, iar pe cel de-al doilea copil îl va chema Dominic. Fosta asistentă TV este mama unei fetițe, care a venit pe lume în primăvara anului trecut. 

Înainte de a naște pentru prima dată, Daniela Crudu a anunțat că pe micuță o va chema Daiana. „Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță.

Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat bruneta.

La începutul relației, Daniela Crudu l-a ținut ascuns pe iubitul ei de rețelele de socializare. În ultima perioadă, cei doi au început să se posteze tot mai des, mai ales că urmează să mai aibă încă un copil împreună.

Daniela Crudu și Daniel formează un cuplu de câțiva ani de zile și momentan nu au planuri de căsătorie.