Mihai Trăistariu și-a achiziționat recent cel de-al șaptelea apartament de lux, însă nu își dorește să fie ultimul. Celebrul cântăreț vrea să își cumpere câte un apartament nou în fiecare an, deoarece își dorește să investească bani în bunuri de valoare. Întrebat cui va lăsa toate apartamentele și averea după ce nu va mai fi, Mihai Trăistariu a dat un răspuns total neașteptat.

Citește și: Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre Rona Hartner. Ce își amintește cântărețul despre regretata artistă: „O ființă foarte bună, blândă, era luată de fraieră chiar”

Nu este prima oară când artistul vorbește despre dorința lui de a se criogeniza. În acest caz, Mihai Trăistariu își dorește ca averea să îi rămână tot lui. Fostul concurent de la Eurovision vrea să ia legătura cu un notar pentru a putea afla dacă există vreo formă legală prin care să intre din nou în posesia averii în momentul în care se va trezi, în urma criogenizării.

„Mă întreabă prietenii cui las toate casele. Dar mi le las mie. Vreau să mă criogenez și să mă întorc peste o mie de ani. Și atunci să nu fiu sărac. Chiar vreau să mă duc la un notariat, să găsim o formă legală, ca să-mi rămână tot mie averea. Pentru că nu vreau să mă trezesc sărac. Mă gândeam și să ascund banii și aurul în pământ.

Peste o mie de ani, cine știe ce va mai fi, probabil apartamentele nu or să mai existe atunci”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Cancan.

Ce alte planuri mai are Mihai Trăistariu cu averea: „Voi face și un centru de cercetare”

Înainte de a părăsi această lume, Mihai Trăistariu își dorește să știe că averea lui va ajunge pe mâini bune și că va însemna ceva.

Ceea ce l-a pus pe gânduri a fost chiar cazul multor artiști din România, care au murit, iar averea lor este în continuare un subiect controversat pentru familiile lor. În cazul în care va avea copii, artistul a mărturisit că și-ar dori să le lase și lor o parte de avere. De asemenea, are în plan și construirea unui centru de cercetare pentru bolnavii de cancer sau unul de animale.

„Am văzut ce se întâmplă după moartea cuiva... La Paula Iacob, la Dolănescu, la Mîțu Stoian. Când văd așa ceva, mă gândesc imediat la mine. Dar eu ce o să fac? Eu sunt familist. Maică-mea au fost 15 frați, taică-miu au fost zece. Noi suntem patru. Mie îmi plac copiii, iar dacă voi avea, le va rămâne și lor. Dar nu o să le las totul.

Probabil voi face și un centru de cercetare, pentru bolnavii de cancer, sau unul de animale. Să aibă buget, le pun banii într-un cont bancar. Să nu fure ăștia banii. Mai las și la frați, am și nepoți. Eu nu am fost copil de bani gata și nu e ok să le dau totul. Sau le pun o clauză că vor avea acces la bani abia la 40 de ani. Mai întâi să vadă cum e să muncești”, a mai spus Mihai Trăistariu, pentru sursa citată mai sus.