În această seară, de la ora 22:00, în serialul „Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, procurorul Pars și comisarul Metin ajung de urgență la spital, aceștia fiind victimele atentatului cu bombă la adresa lui Îlgaz. Din fericire, starea celor doi nu este gravă, iar acum ancheta, în ceea ce privește atentatul teribil, este în desfășurare. Mai mult că oricând, Derya se teme că șirul amenințărilor nu se oprește aici și că viețile tuturor celor dragi sunt în pericol.

În urma acestui incident grav, Îlgaz este mai înverșunat ca oricând în a afla cine se face vinovat de uciderea miresei Ferda, procurorul fiind convins că vinovatul este în stare de orice pentru a nu fi descoperit.

Ca reprezentant al lui Salim, principalul suspect al uciderii miresei, Yekta nu ratează ocazia în a le îngreuna anchetata procurorilor iar Omer este aliatul de nădejde al controversatului avocat.

Ceylin află cu stupoare că sora sa a vândut casa pe care o cumpărase cu Osman și că toți banii obținuți din vânzarea imobilului au ajuns în mâinile lui Cetin, cel pe care avocata îl consideră suspect în cazul crimei tinerei Ferda.

Cum va reacționa Ceylin când află că Derya a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său alături de Pars, puteți afla în această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul „Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal

D2.