Distracția de la bâlci bate vacanța în stațiuni! Cei care nu au avut timp sau bani să meargă în stațiuni au petrecut la bâlci. În Giurgiu a fost cea mai mare petrecere populară din această minivacanță, cu artiști de renume invitați să cânte.

Învăluiți de fumul și aromele grătarelor, sute de oameni au trăit noaptea vieții lor la bâlciul de Sfânta Maria, pe versurile lui Luis Gabriel.

Nici în Mikonos, nici în Ibiza nu au duduit boxele vara asta cum au făcut luni seară în Giurgiu.

A fost bâlci în toată regula, cu vată pe băț, porumb fiert și mere caramelizate, tiribombe și multă distracție iar, după cât de aglomerat a fost, ai zice că n-a existat giurgiuvean care să nu-și fi luat hainele bune și să vină la chef.

„La mare ce să faci, e bombă acolo s-a auzit. Ați auzit ce s-a întâmplat”, a spus o petrecăreață.

Distracția de la bâlci bate vacanța în stațiuni! Giurgiuvenii au dansat pe ritmurile melodiilor lui Luis Gabriel: „Pentru el am venit”

Fără bombe, fără valuri, doar mici și recitaluri. Pentru giurgiuveni, bâlciul de Sfânta Maria este și el sacru și pălește în fața oricărei alte distracții.

„Mai frumos la bâlci decât la mare. Am fost la mare dar nu m-am distrat. E foarte frumos în orașul nostru, Giurgiu, când este festivalul Sfânta Maria”, „Trăiască muzică. Este foarte frumos, este o sărbătoare pe care o apreciem toți și ne bucurăm de tot spectacolul care este”, „Foarte bine, foarte bine cu prietenii. Stăm să vină soțiile să ne ia acasă”, „Ne merge bine, ne merge bine la bâlci.

Ca la bâlci, în fiecare an suntem aici prezenți, vă dați seama. Unde-i mai bine ca la bâlci?! Mai facem noi bâlci acasă, dar nu ca aici”, au mai spus oamenii.

Fiecare a găsit la bâlci ce căuta. Unii distracție și mâncare bună, alții oale și berze. La mare chef s-au strâns atât cei melancolici după bâlciurile de altădată, cât și cei care nu știau până acum ce ratează.

„Noi suntem din Popești Leordeni și am venit special ca să vă cunoască și copilul atmosfera de bâlci pentru că în București nu mai este și atunci mergem în orașele de lângă”. Însă, pentru cei mai mulți, magnetul evenimentului a fost capul de afiș, Luis Gabriel: „Pentru el am venit, știe toată lumea pentru cine am venit.”

Iar când artistul au urcat pe scenă, fanii s-au dezlănțui.

Distracția la bâlci s-a încheiat abia la miezul nopții.