O dispută a copiilor i-a încăierat pe părinți și le-a adus probleme cu legea, după ce scandalul a degenerat. Una dintre mame a aruncat cu o sticlă spre cealaltă, iar cea din urmă s-a apărat cu pietre. În tot haosul, unul dintre copii a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz. „Te ameninț de față cu toată lumea. Eu, ca femeie, te bat”,

sunt câteva dintre replicile dure ale părinților. Copiii celor două familii erau prieteni buni, asta până când băiețelul în vârstă de 12 ani al uneia dintre familii i-ar fi arătat prietenei sale un film pentru adulți.

Citește și: Bătaie ca-n filme într-un supermarket din Ploiești. Mai mulți tineri au lovit o angajată

„Băiețelul ei mi-a invitat fata să facă lucruri indecente.

Eu atunci nu m-am dus nicăieri, doar i-am zis fiicei mele să nu vorbească nimic, să nu spună, să nu mai vorbească”
, a declarat mama fetei. De aici și până la un adevărat scandal a mai fost doar un pas.

Polițiștii au deschis dosar penal! Ce s-a întâmplat între cele două familii 

Un val de amenințări a început să curgă din partea familiei fetei, asta în timp ce mama băiatului încerca să plece din complex.

Cum bariera nu se ridica, femeia s-a pierdut cu firea, a luat o sticlă și a aruncat-o spre rivala sa. În apărarea sa, aceasta ar fi luat la rândul ei mai multe pietre, pe care le-ar fi aruncat spre mașină. În timpul conflictului se pare că femeia l-ar fi nimerit pe micuț cu una dintre pietre.

„A fost un conflict între copii. Mama a venit, l-a bruscat.

Am ieșit la doamna să se potolească cu lucrurile acestea. Se vede cum mă întorc la mașină și doresc să plec, dar nu mi se mai se deschidea bariera și iar începe, vine către mine, umilințe, jigniri. Am luat o sticlă, aveam o sticlă de plastic, apă, că nu beau sucuri și am dat către ea”, a declarat mama băiețelului.

„Există un certificat medico-legal care va fi scos, pentru că eu am fost lovită, am fost bătută”,

a spus mama fetiței.

„Și atunci când am ieșit noi, ne-au luat la pietre. Fiind geamul deschis la mine și copilul fiind în spate dreapta, toate pietrele acele mici au venit către el. I-a spart buza în două locuri, am chemat ambulanța la poliție, au văzut au constatat că îi curge sânge”, a adăugat mama băiatului.

Ambele familii au depus plângeri penale la Poliție. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru distrugere și alte violențe, iar cercetările continuă.