O idilă interzisă trăită parcă după scenariul unei telenovele este subiect de anchetă în Poliția din Călărași. O agentă de 24 de ani a fost prinsă în casa amantului, un individ cu cinci ani mai tânăr decât ea, dar arestat la domiciliu pentru tentativă de omor. Mama lui recunoaște că cei doi se vedeau pe ascuns de multă vreme, dar consideră că dragostea este oarbă și nu le găsește o vină.

Superiorii tinerei nu s-au lăsat însă orbiți de nimic și o cercetează disciplinar, iar iubirea ar putea să o lase fără uniformă și fără funcție.

Citește și: Soț gelos, atac violent în parcarea unui supermarket din Arad! Soția și presupusul amant au ajuns în stare gravă la spital

„N-a greșit cu nimic, nici băiatul meu, nici fata asta. S-au îndrăgostit acum un an și ceva, erau într-o relație de mult”,

a declarat mama tânărului.

Idila interzisă a fost deconspirată de un apel la 112, care avertiza că individul din Budești, județul Călărași, arestat la domiciliu pentru tentativă de omor ar obișnui să iasă cam des pe poartă. În momentul în care polițiștii s-au dus în control, tânărul de 19 ani era acasă, dar nu singur, ci cu colega lor. Mama lui recunoaște că nu ar fi prima oară când agenta amorezată le calcă pragul.

„Au fost într-o relație amândoi, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Băiatul meu n-a mai fost acasă și automat că ea a venit, că e dragostea, nu i-a oprit. Au venit băieții, a chemat-o pe Andreea, normal că i-am zis să stea de vorbă cu colegii. Băieții au intrat. Stăteam cu ei în bucătărie, nu făceau nimic”, a mai spus mama tânărului de 19 ani.

Femeia ne garantează că agenta în vârstă de 24 de ani nu a venit niciodată la fiul ei cu mașina de serviciu, cum vorbesc vecinii, iar când l-a dus la liceu, pentru că e elev în clasa a XI-a, ar fi folosit autoturismul personal.  „Poate venea cu mașina de poliție când semna băiatul. Colegii ei știu. Semna și pleca cu ei la serviciu. Ea venea în timpul liber, cu mașina personală când stătea cu băiatul meu”,

a mai spus mama băiatului. Așadar, când nu era în tandrețuri, tânăra intra în rolul polițistei, căci tot ea îl verifica pe individ dacă respectă sau nu arestul la domiciliu.

Citește și: Scandalul care i-a speriat și pe polițiști! Un individ înarmat i-a făcut pe oamenii legii să păstreze distanța: „Haide, ce stați acolo?!”

„Nu știu de ce atâta tărăboi, dar noi avem prea mulți dușmani, pentru că ne am bătut cu alții.

Noi am fost arestați, ei au fost acasă”, a adăugat mama tânărului. O veritabilă telenovelă la care sunt martori acum toți localnicii și dezbat aprig idila dintre polițistă și cel arestat pentru tentativă de omor.

„Ar trebui să ne apere de oamenii ăștia”, „Mie mi se pare că nu e normal așa ceva. Păi, noi nu mai suntem siguri nici pe stradă, ne fură copiii din braț. Ea într-o instituție, că a făcut și ea facultate, ce-o fi făcut, că trebuie să faci ce trebuie. Nu mai găsea pe alt bărbat, unul și al doilea să își fi luată unul de profesia ei, cu capul pe umeri”, au declarat localnicii.

Polițista de 24 de ani era logodită când l-a întâlnit pe tânărul de 19 ani 

Șocată e și mătușa tinerei la care polițista a locuit până în urmă cu un an. „Nu pot să îmi dau seama, nu pot să îmi dau seama de tot ceea ce se întâmplă. Cum de a ajuns în situația asta. Mie nu mi-a făcut probleme, venea acasă, când pleca cu prietenul, era cu prietenul, când nu venea acasă și își vedea de treabă, mânca, dormea, spăla. E urât, e urât la nivelul ei de fată polițist, crescută în familie în polițiști, părinții, fată crescută bine ”, a spus mătușa tinerei.

Singurul deloc surprins e fostul logodnic al agendei de Poliție, care a sfârșit a fi bărbatul încornorat în toată povestea. Își luaseră casă împreună când ea l-a întâlnit pe individul de 19 ani pentru care a riscat totul se pare.

„În cauză a fost dispusă cercetarea disciplinară a agentului de poliție identificat în locuință, fiind efectuate verificări detaliate pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecință”, a declarat Mihaela Bianca Ghiveci, IPJ Călărași. Până la aflarea verdictului, tânăra agent și-a luat concediu forțat. Ea e fata unor polițiști din Craiova, dar a fost detașată în Budești, Călărași, în 2020 atunci când a fost angajată în rândul oamenilor legii.