Medicii din Arad luptă să îl salveze pe un bărbat în vârstă de 55 de ani atacat cu sălbăticie în decursul zilei de joi, 21 septembrie 2023, de soțul gelos al femeii pe care o însoțea la cumpărături. Iulia Dumitrașcu, reporter NEWSTIME, a oferit în timpul jurnalului de seara trecută toate informațiile despre caz.

„Se pare că totul ar fi pornit de la gelozie.

Atacatorul, un bărbat din Arad care lucra de mai mult timp în Germania, bănuia că soția lui în înșală. A urmărit-o mai multă vreme, iar astăzi a venit momentul să o confrunte. Efectiv a văzut-o la cumpărături, mai exact în parcarea unui supermarket din Arad, însoțită de un bărbat. Nu a stat pe gânduri, așa că i-a atacat cu sălbăticie pe amândoi. Pe bărbatul în vârstă de 55 de ani, pe presupusul amant, l-a împușcat și înjunghiat, iar pe soția sa a bătut-o.

Amândoi au fost lăsați efectiv într-o baltă de sânge. Martorii au fost șocați și au sunat de urgență la 112, la fața locului au mers de urgență polițiști, dar și medici. Cele două victime au fost transportate la spital. Bărbatul este în cea mai gravă stare. Medicii au intervenit în ceea ce îl privește, fiind sub observația lor. Starea lui este însă una foarte critică.

Atacatorul a fost reținut de oamenii legii, se află în acest moment în arest și urmează ca vineri să fie dus în fața unui procuror cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele treizeci de zile. El este cercetat pentru omor”, a declarat reporterul NEWSTIME.