Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit în urmă cu mai bine de un an și jumătate, iar relația celor doi este una dintre cele mai frumoase din showbiz. În anul 2023, cei doi au trecut printr-un moment dificil. În timp ce se aflau într-o vacanță în Italia, Valentin Sanfira a suferit un accident. Ei au reușit să treacă cu bine peste acest moment, iar recuperarea celebrului artist a fost una rapidă.

Citește și: La două luni de la accidentul din Italia, Valentin Sanfira a povestit despre momentele grele prin care a trecut: „De durere am leșinat”

Deoarece formează un cuplu atât de sudat, fanii se întreabă dacă au planuri să își mărească familia în anul acre tocmai a început. Valentin Sanfira și Codruța Filip au răspuns sincer acestei întrebări. Artistul a declarat că el se pregătește deja pentru rolul de tată, asta deoarece îi place să petreacă timp alături de nepoatele lui.

Chiar dacă se pregătește psihic pentru venirea pe lume a unui copil, el a subliniat faptul că își dorește să mai copilărească alături de soția lui până la venirea pe lume a unui bebeluș.

„Cred că mi se potrivește titlul Tati part-time, pentru că eu pentru nepoțelele mele sunt câteodată tătic. Îmi iese uneori, dar după o oră, două, îmi iau o pauză. După ce voi deveni tătic, mă gândesc că se va schimba ceva în mine și voi fi altfel cu copilul meu.

Am înțeles că este altă stare când este copilul tău! Copiii, în general, mă iubesc, dar momentan nu am răbdare. Mă pregătesc psihic de pe acum. Încă copilărim noi!”, a dezvăluit Valentin, pentru Impact.ro.

Codruța Filip susține că soțul ei este pregătit să fie tată: „Îi plac foarte mult copiii!”

Codruța Filip a dezvăluit că soțul ei este mai mult decât pregătit să îmbrățișeze rolul de tată.

Cântăreața a mărturisit că Valentin Sanfira are „lipici” la copii, motiv pentru care și lui îi place să petreacă timp alături de cei mici. Din acest motiv, Codruța Filip este foarte fericită și susține că soțul ei este pregătit să devină părinte, chiar dacă nu realizează în totalitate asta.

„Îi plac foarte mult copiii! Vreau să spun că am o nepoțică, o cheamă Petra și este atașată enorm de Valentin.

Îl vede de 2, 3 ori pe an.  Nu avem timp să mergem pe acasă prea des, dar îl sună, vorbesc pe video, întreabă de Valentin mereu. Și nepoata de la Târgu Jiu este topită după el”, a declarat Codruța Filip, pentru sursa citată mai sus.