Ea este Cristina, călugărița care a abandonat calea Domnului.

O călugăriță din Italia a uimit pe toată lumea atunci când a decis să renunțe la straiele monahale pentru a-și urma adevărata vocație. Cu ani în urmă, atunci când era foarte tânără, Cristina Scuccia a ales să se apropie de Dumnezeu. Atunci, tânăra a îmbrățișat călugăria și s-a retras la o mănăstire.

Cu nouă ani în urmă, Cristina a participat la Vocea Italiei. După ce publicul i-a auzit vocea, oamenii au fost cuceriți iremediabil de tânăra călugăriță și și-au dorit din ce în ce mai tare să o audă cântând din nou.

Ea este Cristina, călugărița care a abandonat calea Domnului. Cu ce se ocupă în acest moment?

După ce a luat parte la acea competiție muzicală, Cristina a început să cocheteze din ce în ce mai mult cu muzica, până în momentul în care și-a dat seama că aceasta este adevărata ei vocație. Atunci a venit și marea schimbare, care i-a lăsat mască pe toți cei care au cunoscut-o.

Citește și: Ora Pământului în România- iluminatul interior exterior şi festiv al Palatului Parlamentului va fi întrerupt sâmbătă seara, pentru a marca evenimentul

Solista a ales să renunțe definitiv la straiele monahale și a început să posteze din ce în ce mai multe piese pe canalul ei de Youtube, „La felicita e una direzione”.

„A fost o experiență unică! Mulțumirile mele nu vor fi niciodată suficiente pentru a exprima recunoștința pe care o am față de toți oamenii care

lucrează pentru mine.  A fost minunat să mă întorc în studio, pentru a crea muzică alături de profesioniști de excepție cărora le mulțumesc enorm pentru colaborarea la acest proiect. Nu mă treziți din acest vis!  De asemenea, vreau să vă mulțumesc tuturor celor care îmi oferiți atât de multă afecțiune, sprijin și celor care, acum, mă și puteți asculta!”, a scris artista pe rețelele sociale.

Noul look al Cristinei i-a șocat pe italieni

Însă transformarea Cristinei nu s-a oprit în momentul în care aceasta a decis să renunțe la hainele călugărești. Ulterior, aceasta a mers mai departe cu noul ei look și a decis să își pună un pierce în nas, sub forma unui mic inel. De asemenea, și garderoba tinerei soliste a cunoscut schimbări fabuloase. Dacă în trecut aceasta adopta culori sobre iar hainele erau până la pământ, acum piesele vestimentare au devenit din ce în ce mai mulate și mai decoltate.

Citește și: 5 Târguri de Paște pe care le poți vizita în 2023

Fanii artistei sunt foarte încântați atât de aspectul acesteia, cât și de melodiile pe care le cântă, așa cum au mărturisit aceștia pe rețelele de socializare.

„Ești minunată! Ritm frumos, versuri frumoase și o voce senzațională!”, „Sperăm să vii cu un album! Felicitări!”, „O voce grozavă!”, „Bravo, Cristina! Respect pentru alegerea ta! Ești foarte talentată!”, au fost câteva dintre comentariile primite de cântăreață pe Instagram.