Un cântăreț din țara noastră a dat cu adevărat lovitura! Acesta trăiește o poveste de dragoste demnă de filme alături de o adevărată prințesă. Este vorba despre Karym, un solist român care a cântat pe parcursul timpului alături de nume sonore din industria muzicală românească, precum Georgiana Lobonț sau Carmen de la Sălciua.

Povestea de iubire a celor doi a început în Franța, în timp ce Karym se afla în vizită la sora sa, care este stabilită de ceva timp peste hotare.

Amina este prietenă chiar cu sora artistului, astfel că cei doi au ajuns să se întâlnească. După un timp, artistul și prințesa s-au întâlnit din nou, de această dată la Istanbul, moment în care cei doi și-au dat seama că între ei există o conexiune cu adevărat magică.

Abia atunci când a cerut-o de soție a aflat Karym că Amina este o adevărată prințesă. Așa cum era de așteptat, nu i-a venit să creadă, dar totul este adevărat.

Tânăra provine dintr-o veche familie de monarhi africani și este verișoara actualului conducător, Nabil.

Cântărețul își ia viitorul statut extrem de în serios! Este pregătit să devină de viță nobilă

Având în vedere că Amina este parte din familia regală, Karym trebuie să mai îndeplinească anumite obligații acum că este căsătorit cu aleasa inimii sale. Prin urmare, acesta va lua parte la un ritual tradițional în urma căruia se va transforma într-un adevărat sultan.

Ceremonia va avea loc în primăvară, în zona din care provine Amina, moment în care Karym va fi si încoronat. Ulterior, solistul are de gând să se implice și să consolideze relația dintre România și Camerun.

Citește și: Claudia Puican a sunat-o pe Georgiana Lobonț, imediat după scandalul din cauza banilor! Și-au spus tot ce au pe suflet: „Sunt foarte deranjată de tot ceea ce Armin face”

Totuși, artistul mai are o dorință. Cântărețul își dorește să se căsătorească și în religia creștină, chiar dacă partenera sa este de religie musulmană.