Daniela Crudu este mai fericită ca niciodată! Vedeta se pregătește să devină din nou mamă, de această dată a unui băiat. Bruneta a făcut declarații în exclusivitate pentru KANAL D2 și a dezvăluit cum se simte, cum merge sarcina și multe altele.

Față de prima dată când a fost însărcinată, fosta asistentă TV este mult mai relaxată. Bruneta a mărturisit că are grijă să își facă toate poftele culinare și nu se abține de la nimic.

Pe primul loc în această perioadă este sănătatea micuțului pe care îl poartă în pântec, astfel că Daniela Crudu  a mărturisit că își dorește ca acesta să ia în greutate până când îl va aduce pe lume.

Kanal D2: Cum este a doua sarcină față de prima?

Daniela Crudu: În primul rând am poftă de mâncare ca lumea.

În prima sarcină n-am mâncat mai deloc. Și acum mănânc și nu mă abțin de la absolut nimic și chiar vreau să ia copilul în greutate bine. Nu vreau să am probleme. Acum nu mai sunt așa speriată, ca prima oară. Acum sunt mai relaxată.

Însărcinată cu al doilea copil, Daniela Crudu se gândește și la al treilea: „Eu nu spun nu niciodată”

Daniela Crudu abia așteaptă să îl aducă pe Dominic pe lume, așa cum a ales să îl numească pe micuțul pe care îl poartă în pântec. Fosta asistentă TV este convinsă că băiatul va fi mai cuminte decât fiica sa, Daiana, despre care spune că are o personalitate cu adevărat puternică.

Kanal D2: Cum crezi că o să fie Daiana ca soră mai mare?

Daniela Crudu: Este o nebunatică. Are personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea. Este o răsfățată, deci o să facă numai ce vrea ea și el o să fie mai cuminte.

Citește și: EXCLUSIV Imagini incredibile cu Daniela Crudu, în al doilea trimestru de sarcină! Ne-a dezvăluit cu ce probleme se confruntă: „Am avut nervi. N-am stare”

Chiar dacă mai are ceva timp până o să devină mamă pentru a doua oară, Daniela Crudu ia în calcul și o a treia sarcină. În exclusivitate pentru Kanal D2, bruneta a dezvăluit că se gândește la o familie numeroasă și ia în calcul varianta de a aduce pe lume și un al treilea copil.

Kanal D2: Te-ai gândit și la al treilea copil?

Daniela Crudu: M-am gândit. De ce nu? Eu nu spun nu niciodată și de ce nu.