Daniela Crudu a luat lumea showbiz-ului prin surprindere, după ce a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Bruneta urmează să devină mamă de băiat, motiv pentru care nu își poate ascunde entuziasmul. Viața Danielei Crudu s-a schimbat radical de când pe lume a venit fetița ei, Daiana Maria, care urmează să împlinească un an în primăvara aceasta. Bruneta a dezvăluit deja și numele celui de-al doilea copil, pe care îl va chema Dominic.

Citește și: Daniela Crudu, primele imagini cu burtica de gravidă! A anunțat dacă va fi mamă de fată sau băiat: „E deja în luna a patra”

Fosta asistentă TV a făcut declarații exclusive pentru Kanal D2 și ne-a mărturisit cum decurge sarcina, fiind deja însărcinată în al doilea trimestru. Daniela Crudu a dezvăluit că în momentul de față se simte foarte bine, mai ales că perioada dificilă a grețurilor a trecut deja.

Vedeta așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va ține în brațe băiețelul.

Kanal D2: Buna, Daniela! Cum te simți, acum, însărcinată pentru a doua oară?

Daniela Crudu: Foarte bine mă simt. Momentan sunt în al doilea trimestru. Mi-au trecut grețurile, problemele astea. Mă simt foarte bine.

Kanal D2: Ești entuziasmată să fii mămică de băiat?

Daniela Crudu: Asta e de fapt surpriza, pentru asta sunt mai mult entuziasmată. Abia aștept să îl văd, să văd cum e și cu băiat.

Cu ce simptome se confruntă Daniela Crudu în a doua sarcină: „Am avut nervi”

Daniela Crudu a dezvăluit că pregătirile pentru cel de-al doilea copil nu reprezintă un stres pentru ea, mai ales că unele lucruri esențiale le are deja rămase după prima sarcină, cum ar fi pătuțul bebelușului.

Fosta asistentă TV a mărturisit că preferă să facă lucrurile treptat. În schimb, „Cruduța” ne-a dezvăluit care au fost simptomele cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Fosta asistentă a mărturisit că s-a confruntat cu episoade în care a avut stări de nervi și simte că nu poate sta într-un singur loc. Deși multe femei însărcinate poftesc la diferite mâncăruri, Daniela Crudu ne-a mărturisit că nu se confruntă cu aceste simptome, însă ar putea să mănânce încontinuu.

Kanal D2: Cum merg pregătirile?

Daniela Crudu: Merg bine. Eu nu mă prea pregătesc așa de fel. Eu aștept cum vin lucrurile, așa le iau. Mai am și chestii de la fată. Nu prea am nevoie de pătuț și mare lucruri, că mi-au rămas lucruri și de la ea.

Kanal D2: Cu ce simptome te confrunți în perioada asta? Ai avut pofte?

Daniela Crudu: Nervi mai mult. Am avut nervi. N-am stare și pofte nu, dar mi-e foame. Am poftă de mâncare încontinuu.

Chiar dacă este însărcinată pentru a doua oară, Daniela Crudu nu a renunțat la stilul care a consacrat-o. Îmbrăcată într-o rochie mulată, albastră și cu multe paiete, bruneta este mai mult decât bucuroasă că poate să își etaleze burtica de gravidă în rochii care îi pun silueta în valoare.

Daniela Crudu și-a găsit fericirea în brațele lui Daniel, iubitul celebrei brunete. Iubitul Cruduței nu este o persoană publică, motiv pentru care nu se afișează în fața camerelor de filmat. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă de ani de zile și urmează să devină curând părinți pentru a doua oară.