Anca Țurcașiu este în al nouălea cer! Arista nu mai poate de bucurie după ce a aflat că urmează să devină bunică, un lucru pe care a dezvăluit cu ceva timp în urmă că începe să și-l dorească din ce în ce mai tare. Fiul ei, Radu, și soția acestuia, Andreea, urmează să devină părinți și astfel să îi împlinească dorința solistei. Iată primele imagini cu burtica de gravidă a tinerei.

Anca Țurcașiu urmează să devină bunică. Chiar nora vedetei a dat vestea cea mare

Sunt zile foarte fericite în familia Ancăi Țurcașiu. Îndrăgita vedetă vede cum un vis de-al ei urmează cu adevărat să devină realitate. Nora vedetei, Andreea, este însărcinată și îl va face tată pentru prima dată pe Radu, fiul artistei.

Nora Ancăi Țurcașiu a postat pe rețelele de socializare câteva poze cu burtica.

Urmăritorii au observat imediat, după mărimea burticii, că tânăra este deja însărcinată de câteva luni, însă până acum a preferat să păstreze acestă veste doar în cadrul familiei și a celor apropiați.

Până acum nu se știe dacă nora vedetei va da naștere unui băiat sau unei fete, însă Anca Țurcașiu declara cu ceva timp în urmă că ar vrea să aibă o nepoată.

„Da, mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță!”,

spunea aceasta pentru Viva.ro.

Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu nora și fiul său: „Nu mă bag în viața lor”

În trecut, Anca Țurcașiu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Radu și Andreea, fiul și nora sa. Vedeta a dezvăluit că nu vrea să se bade sub nicio formă în viața de cuplu a tinerilor și în familia pe care aceștia și-au întemeiat-o.

În ceea ce îl privește pe fiul ei, artista spune că nu are nici măcar un regret și este bucuroasă că a putut să fie alături de el pe parcursul timpului, chiar dacă are o viață ocupată și o carieră de succes, care îi ocupă mult timp.

Citește și: Cătălin Botezatu nu stă pe acasă! Celebrul designer este foarte ocupat în perioada următoare: „De la New York, plec la Fashion Week Paris”

„Am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee. Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună”,

a mai spus Anca Țurcașiu, pentru sursa citată.