Iancu Sterp și Denisa Coțolan formează deja de ceva timp un cuplu și, pentru că iubirea dintre ei este foarte mare, urmează să facă pasul cel mare în această toamnă. Până atunci însă, cuplul are foarte multe pregătiri de făcut, precum alesul meniului. 

Fiindcă Iancu Sterp este plecat din România în această perioadă, tot greul ar fi picat doar pe Denisa, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Familia sa nu a lăsat-o la greu, așa că mama sa, Ileana Sterp și mama Geta au mers împreună cu viitoarea soție a lui Iancu să aleagă meniul pentru nuntă. 

Ileana Sterp a dezvăluit că nunta fratelui ei va avea loc la localul la care s-a căsătorit și ea, ceea ce o face foarte fericită. Chiar dacă Ileana nu a dezvăluit meniul pe care l-au ales pentru nunta lui Iancu și a Denisei, aceasta a precizat că nu o să lipsească sarmalele de la fericitul eveniment. 

Citește și: Geta Sterp, în lacrimi după ce Iancu Sterp a pierdut meciul cu George Zănoagă! Ce a spus după ce fratele ei a cerut-o de soție pe Denisa Coțolan: „Pentru mine el oricum este un campion”

„Degustăm meniul pentru munca lui Iancu și a lui Deni. Suntem cu scumpele(n.red. mama Geta și mama Denisei), eu am venit în locul lui Iancu și nu se putea fără mama Geta, care e soacră mare, are și ea cuvântul ei de spus.(...)

Unde vor avea ei nunta am avut și eu cu soțul meu nunta, acolo a avut și Geta, păstrăm tradiția, pentru că e un restaurant care ne întrece de la an la an toate așteptările.(...) Denisa nu știa ce alegeri să facă, e greu dacă nu îl are pe Iancu lângă ea, dar am fost noi acolo să o susținem și să o ajutăm să facă alegerile cele mai bune.(...)
Abia așteptăm nunta lor, care o să fie pe 27 octombrie, anul acesta”
, a dezvăluit Ileana Sterp în cadrul unui vlog, pe canalul ei de YouTube

Iancu Sterp urmează să se căsătorească în aceeași zi precum Ileana. Și ea a făcut pasul cel mare tot pe 27 octombrie, însă în anul 2019.