Fiul Luminiței Anghel nu traversează o perioadă prea bună. Tânărul nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi pe social media. După mai multe probleme persoane, despre care nu s-a temut să vorbească, fiul Luminiței Anghel a mărturisit că se confruntă cu din ce în ce mai multe piedici atunci când vine vorba despre locul de muncă.  

Extrem de supărat din cauza veniturilor mici, care nu îi ajung pentru o viață decentă, David Pușcaș a împărtășit cu urmăritorii săi încă un lucru care l-a întristat cu adevărat.

Este vorba despre modul în care a fost tratat în cadrul locurilor de muncă pe care le-a avut. Tânărul a subliniat faptul că a realizat că în ochii angajatorilor este mai importantă viața sa personală și orientarea sexuală decât modul în care își desfășoară activitatea.

„Am datorii la oameni și proprietar pentru că joburile astea pe care le găsești pe online se hotărăsc sa te ruineze când vor.

Sunt târât până pe 30 mai cu avansuri și lichidări din care eu cică trebuie să plătesc din jumătățile astea datorii, să mănânc, să plătesc casa.(...) Te duci cu inima deschisă în niște firme să muncești și pe ei îi interesează viața ta personală, orientarea sexuală, ce consumi, asta îi interesează! Efectiv. Tu îți dorești să muncești, da’ nu poți, că te lovești de genul ăsta de oameni. Evident că nu reușești să te integrezi, pentru că diferențele sunt foarte mari și tu poți să fii cât de muncitor vrei.
Dacă nu ești ca ei te dau afară, asta este.

M-AM SATURAT!!! VREAU DOAR SĂ MUNCESC, NU VIN LA MUNCĂ CA SĂ MĂ SUPORȚI TU!!! NU VIN LA MUNCĂ CA SĂ MĂ FAC PLĂCUT ÎN FAȚA TA! NU VIN LA MUNCĂ CA SĂ FIU ÎNTREBAT DE CE M-AM CERTAT CU MAMA! NU VIN LA MUNCĂ CA SĂ FIU DAT AFARA FĂRĂ UN MOTIV REAL! NU VIN LA MUNCĂ CA SĂ FIU ABUZAT! NU VIN LA MUNCĂ CA SA FIU INTREBAT DE ORIENTARE SEXUALĂ.

NU ESTE TREABA TA VIAȚA MEA PERSONALĂ. DACĂ TU EȘTI PRIVILEGIAT ȘI VII LA MUNCĂ CĂ NU AI CE FACE ACASĂ FOARTE BINE!! LASĂ-MĂ SĂ MUNCESC, NU SUNT CA TINE!!!(...) Opriți planeta asta jegoasă”, a scris pe contul de Instagram David Pușcaș.

David Pușcaș și Luminița Anghel nu-și mai vorbesc de ani întregi

David Pușcaș și Luminița Anghel nu sunt deloc în relații bune.

Copilul adoptiv al artistei a dezvăluit în cadrul unui interviu recent că au trecut deja mai mult de 8 ani de când nu a mai schimbat niciun cuvânt cu artista. Chiar dacă spunea că nu are cum să dea de mama sa, pentru că aceasta l-ar fi blocat pe mai multe canale de comunicare, David Pușcaș preciza că se gândește mult la Luminița Anghel și că îi simte încă prezența în viața lui.

Citește și: Cristina Cioran, dezgustată după ce a văzut acuzațiile pe care i le aduce Alex Dobrescu: „Nu o să îl iert niciodată!”

„Nu am mai vorbit de opt ani cu ea. Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani, dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac. Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut? Prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic”, a spus David Pușcaș cu ceva timp în urmă, pentru Click.