Valentin Sanfira este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere din România. El este căsătorit cu Codruța Filip de mai bine de patru ani de zile, iar în anul 2022 au făcut și nunta. Cei doi sunt un cuplu extrem de iubit de români, iar relația pe care o au cu fanii lor a devenit una foarte specială. Pe rețelele de socializare, amândoi obișnuiesc să își țină la curent urmăritorii cu diferitele evenimente din viața lor profesională, dar și privată.

Citește și: „După ce voi deveni tătic” Valentin Sanfira se pregătește pentru momentul cel mare! Codruța Filip e în culmea fericirii

Celebrul cântăreț le-a transmis recent urmăritorilor săi că a ajuns la medicul estetician, care se întâmplă să fie și unul dintre prietenii săi. Valentin Sanfira a declarat, în stilul său caracteristic, că își dorește să scape de gușă. Doctorul estetician i-ar fi spus că îl poate ajuta cu această intervenție.

În glumă, artistul a mărturisit că primul pas pe care ar trebui să îl facă pentru a scăpa de gușă ar fi să mănânce mai puțin.

„Astăzi am ajuns la prietenul meu, la cabinet. Am și eu prieten, mare doctor. Trec și eu să îl salut și mi-a promis că mă ajută să scap de gușă. Cred că trebuie să nu mai mănânc în primul rând.

Dacă aveți probleme sau vreți să vă ajutați ceva la față, la corp, veniți”, le-a transmis Valentin Sanfira urmăritorilor săi, pe Instagram.

Câți bani a fost Valentin Sanfira nevoit să scoată din buzunar pentru operație din Italia: „Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” 

În luna august a anului 2023, Valentin Sanfira a suferit un accident în Italia.

În timp ce se afla în vacanță alături de soția lui, Codruța Filip, artistul a o fractură de femur la un picior și a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Celebrul cântăreț a trecut prin clipe extrem de dificile, în contextul în care a fost plimbat prin mai multe spitale, iar medicii nu i-au făcut operația până când banii nu au fost virați în cont. Mai exact, operația la care Valentin Sanfira a fost supus în Italia a costat 10.000
de euro. La întoarcerea în țară, el a fost nevoit să stea o perioadă de timp în cărucior cu rotile și să facă exerciții de recuperare. 

„Doar operația a fost 10.000 de euro. Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat. Am sunat la bancă să le apară banii în cont imediat. Nici nu ne-au spus, au spus seara – s-ar putea ca mâine după-amiază să te operăm, dar să avem banii în cont – am sunat-o pe doamna director de la bancă.

A durat 30 de minute, nu a fost ceva complicat”, a declarat celebrul cântăreț, în cadrul unei emisiuni televizate.