Salvare miraculoasă în Oceanul Pacific! Un australian a supraviețuit miraculos timp de trei luni în Oceanul Pacific. El a vrut să traverseze oceanul, dar barca i s-a stricat.

A plutit în derivă alături de câinele său până au fost găsiți de o navă de pescuit. În tot acest timp australianul a mâncat pește crud și a băut apă de ploaie. Abia după trei luni bărbatul a văzut din nou o ființă umană.

Australianul pierdut în Pacific nu va uita niciodată aceste clipe în care s-a născut practic a doua oară.

Salvare miraculoasă în Oceanul Pacific! Australianului nu i-a venit să creadă că s-a întors în civilizație: „Eu am încercat și am găsit fericirea”

El a plecat în luna aprilie din orașul mexican La Paz și a vrut să traverseze oceanul până în Polinezia Franceză, la o distanță de peste 6000 de kilometri, dar o furtună i-a stricat toate componentele electronice de pe catamaran și a rămas

plutind în derivă.

„M-am luptat. Sănătatea mi-a fost destul de șubredă pentru o perioadă. Îmi era foame și nu credeam că o să supraviețuiesc furtunii.(...) Oboseala e cea mai rea parte. Mereu repari câte ceva. Eu am încercat și am găsit fericirea în interiorul meu. Am găsit-o singur, pe mare”, a dezvăluit bărbatul.

În tot acest timp australianul, care este și marinar, a mâncat pește crud și a băut apă de ploaie.

Avea instrumente de gătit, dar acestea s-au stricat în timpul furtunii. Trei luni a sperat că la un moment dat cineva îl va vedea și va fi salvat. De fapt fostul marinar nu era chiar singur, ci alături de o cățelușă care s-a ținut după el cât timp a stat în Mexic. 

„Bella m-a găsit în mijlocul Mexicului. E mexicană. Am încercat să îi găsesc o casă, dar ea continua să mă urmărească”,

a mai spus marinarul.

Catamaranul pe care se aflau australianul și cățelușa a fost găsit la aproximativ două mii de kilometri distanță de țărm.