Un cățeluș și-a dat viața pentru a salva patru copii! Billi le-a fost loial micuților până la moarte și a avut grijă ca aceștia să fie în siguranță și să scape nevătămați din fața câinelui de luptă.

Cățelul, numit Bili, se juca cu patru copii în momentul în care lucrurile au luat o turnură cu adevărat dramatică.

Un cățeluș și-a dat viața pentru a salva patru copii! Povestea patrupedului a uimit o lume întreagă

Cei patru copii, cu vârste între trei și șapte ani, se jucau cu micul patruped în momentul în care un Rottweiler care aparține unui vecin s-a apropiat de ei, pregătit de atac.

Citește și: Beatrice a clacat! Tânăra a izbucnit în lacrimi după jurizare: „Am ajuns la capătul puterilor”

Proprietarul câinelui erou spune că celălalt patruped, de luptă, a atacat în trecut și alte persoane înainte de incidentul care s-a petrecut în Linhares, Brazilia, pe data de 25 mai.

Micuțul câine a vrut să îi salveze pe cei patru copii, așa că s-a aruncat pur și simplu asupra celuilalt animal foarte agresiv. Aceștia s-au luptat însă Bili nu a supraviețuit.

Citește și: O cățelușă din Iași a făcut un gest emoționant. Bella a mers 6 kilometri în căutarea omului care i-a oferit mâncare după ce a trecut printr-o tragedie

„Câinele vecinului umblă peste tot, mereu dezlănțuit. A mușcat vreo patru sau cinci persoane. Și de data aceasta, copiii se jucau în grădina mea când Rottweilerul a venit foarte agitat. Bili se juca cu copiii. Dar când Bili a văzut animalul devenind agresiv cu copiii, l-a atacat cu un curaj nesfârșit. În timp ce Bili era atacat de celălalt câine, părinții copiilor au ieșit să-i salveze.

Bili și-a dat viața pentru a salva copiii, a fost un mare erou. Este o poveste foarte tristă. Am avertizat vecinul de atâtea ori să fie atent cu acel câine”, a povestit proprietarul cățelușului care a murit, notează Mirror.