O cățelușă din Iași a făcut un gest emoționant. Câinii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, așa cum s-a văzut pe parcursul timpului. De această dată, cea care le-a amintit ieșenilor acest lucru este cățelușa Bella.

Aceasta a trecut printr-o adevărată tragedie, după ce puiul ei a murit. Chiar dacă nu mai era în viață, Bella a rămas lângă puiul ei. Acolo a găsit-o și bărbatul care a avut ulterior grijă de ea.

O cățelușă din Iași a făcut un gest emoționant. Bella a vrut să îl găsească pe cel care a hrănit-o

După ce a găsit-o, bărbatul i-a adus zilnic de mâncare în pădurea de la marginea localității, după ce acesta a decis să se dedice misiunii de a hrăni animalele străzii.

Citește și: S-a trezit cu ursul lângă casă

După ce bărbatul s-a apropiat deja de cățelușă, acesta a venit timp de zile întregi să îi aducă mâncare și o mângâiere. În timp ce acesta s-a atașat de Bella și cățelușa s-a atașat de el. Totuși, într-o zi cățelușa nu mai era în locul în care obișnuia să stea, ceea ce l-a îngrijorat pe bărbat.

Niciodată nu s-ar fi așteptat acesta ca Bella să vină într-un parc din zona în care omul locuiește.

Dacă nu i-ar fi spus vecinii că aceasta se află aproape de casa sa, bărbatul nu ar fi crezut acest lucru.

După ce a văzut cât de loială este cățelușa, bărbatul a adoptat-o

Când a văzut cât de mult s-a atașat cățelușa de el, bărbatul a decis ca Bella să nu mai trăiască pe străzi și a decis să o adopte.

Acesta a luat-o acasă, unde a fost îngrijită, spălată și unde are mâncare după pofta inimii.

Citește și: Vremea iunie 2023: Prognoza meteo pentru prima lună de vară

„Ne-am întâlnit zi de zi, până ieri, când m-am dus să îi duc din nou mâncare și nu am găsit-o. A venit 6 km până în zona unde locuiesc! De o săptămână o hrăneam exact in zona unde a stat lângă puiul ei mort.

Ieri când am mers sa ii duc de mâncare, nu ne-am găsit la locul nostru. Am căutat 2 ore, fără rezultat. Aseară am fost anunțat de vecini ca mă căuta prin parc. Acum suntem bine amândoi”, a mărturisit salvatorul căţeluşei, pentru Antena 3 CNN.