Showbiz-ul românesc s-a cutremurat cu 5 ani în urmă, atunci când Răzvan Ciobanu s-a stins din viață fulgerător, în urma unui teribil accident rutier care s-a petrecut în județul Constanța. Tragedia din data de 29 aprilie 2019 a lăsat un gol în inimile tuturor celor care l-au cunoscut, l-au apreciat și l-au iubit. Chiar dacă a trecut destul de mult timp de la decesul designerului, cei dragi nu l-au uitat.

Printre cei care încă se gândesc la regretatul designer se află și Cătălin Botezatu. Celebrul creator de modă a povestit un episod de care foarte puțină lume știa. În momentul în care Răzvan Ciobanu a început să aibă probleme financiare din ce în ce mai serioase, Cătălin Botezatu a aflat de acestea și nu a putut să stea degeaba.

Chiar dacă, potrivit lui Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu nu îl avea prea tare la inimă în acea perioadă, creatorul de modă i-a întins o mână de ajutor

sub forma unei sume de bani. Inițial, Răzvan Ciobanu nu ar fi știut de unde au venit bani. Ulterior, acesta a aflat cine i-a acordat împrumutul și nu i-ar fi venit să creadă. Din acel moment, mai spune Cătălin Botezatu, cei doi au legat o frumoasă prietenie.

Citește și: Cătălin Botezatu, sătul de fanele insistente. Designerul a recurs la măsuri disperate: „Le-am dat afară cu poliția”

„Pe Răzvan eu l-am ajutat foarte mult și Monica Vlad știe că atunci când a căzut prima dată și avea nevoie de sume mari de bani, deși el nu m-a iubit foarte tare, a văzut în mine o concurență, deși eu nu am fost niciodată și nu sunt concurența nimănui. În momentul în care Monica a venit și a spus: nu are cine să îl ajute pe Răzvan, are nevoie de o sumă foarte mare de bani, altfel se duce la vale rău de tot, eu am zis poftim! (n.r.

i-a dat bani). Când Răzvan a auzit cine l-a împrumutat, cine i-a dat banii, a zis că nu îi vine să creadă că tocmai eu, cel pe care nu îl vorbise tocmai de bine, l-a ajutat. Din momentul ăla s-a schimbat foarte tare. Era un designer foarte bun”, a spus Cătălin Botezatu, notează Spynews.