Zilele acestea sunt tensionate pentru Simona Halep. În această perioadă se decide viitorul pe terenul de tenis al campioanei, care s-a prezentat la Tribunalul de Arbitrat Sportiv de la Luasanne.

Instituția urmează să stabilească ce se va întâmpla cu cariera sportivei, după ce Halep a contestat suspendarea de 4 ani pe care a primit-o pentru acuzația de dopaj. Zilele acestea însă, pe lângă decizia pe care o va lua instituția, și ținuta pe care a avut-o campioana a stârnit discuții în mediul online.

Simona Halep a purtat în înfățișarea la TAS o geacă de aproximativ 4000 de euro și un pulover de peste 2000 de euro. Vestimentația deloc ieftină a stârnit valuri în mediul online și a dat naștere la comentarii.

În mijlocul acestor discuții, Cătălin Botezatu a sărit în apărarea campioanei. Cunoscutul creator de modă consideră că brand-urile ale căror produse vestimentare le-a purtat Simona Halep nu sunt unele extraordinar de scumpe.

Designerul a punctat faptul că, indiferent de costul hainelor pe care le îmbracă, acesta nu ar trebui să stârnească discuții, pentru că hainele sunt achiziționate din banii munciți pe parcursul timpului de Simona.

Citește și: Patrick Mouratoglou a reacționat dur după suspendarea Simonei Halep: „Este total inacceptabil!”. Ce spune antrenorul despre româncă

„Eu cred că ipocrizia românilor merge mult prea departe și faptul că noi comentăm cum s-a îmbrăcat un titan și un nume, cu care trebuie să ne mândrim, ca cel al Simonei Halep,

este prea mult. În cazul Simonei Halep, pot spune că nu a epatat, că nu s-a dus îmbrăcată cu nu știu ce brand-uri extrem de scumpe.

În plus, e și normal ca la banii ei să poarte haine și de 10.000 de euro. Pentru că sunt banii ei, ca să câștige bani și-a rupt mâinile și picioarele! I-a muncit, pur și simplu, nu i-a furat, ca alții.

În concluzie, este o ținută corectă, dar și atitudinea ei este una corectă”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Playtech.