"Gomora", captivantul serial inspirat din întunecata realitate a acțiunilor mafiei italiene, revine pe micile ecrane ale telespectatorilor Kanal D2 cu un nou episod plin de intrigă și suspans. În episodul din această seară, renumitele clanuri mafiote, Savastano și Conte, continuă lupta lor pentru supremație, dezvăluindu-ne astfel, prin intermediul serialului "Gomora", realitatea crudă a unei lumi dominate de bătălii pentru putere, loialitate și trădare, ură sau iubire- ingrediente care vor captiva privitorul și-l vor purta într-un vârtej de emoții intense.

În această seară, într-un nou episod din serialul ” Gomora ”, nemulțumirea cuprinde clanul Savastano, în special printre cei care nu îi agreează pe noii recruți care îl înconjoară pe Genny (Salvatore Esposito). Noi <luptători> au preluat puterea peste mai multe zone și lasă impresia că știu să pună lucrurile la punct mai bine decât precedenții. Genny este în dilemă: pe de o parte apreciază eforturile tânărilor recruți, gata de orice, pe de altă parte este în asentimentul vechilor comandanți care se simt nedreptățiți de aprecierea liderului lor.

Citește și: Ciro Di Marzio, un personaj cu lumini și umbre; cine este actorul care îl interpretează pe liderul mafiot în “Gomora”

Și Ciro (Marco D’Amore) este cel care încearcă să exploateze această situație pentru a-și țese comploturile și a analiza un climat intern format din comploturi și intimidare. Imma (Maria Pia Calzone) se teme că celebrul clan Savastano este slăbit de conflicte, și vorbește cu Genny, îndemnându-l să ia lucrurile în propriile mâini. 

Nu ratați în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.