În această seară, de la ora 22:00, în „Secrete de familie”, îndrăgita producție difuzată la Kanal D2, starea comandantului Metin este extrem de gravă.

După atentatul asupra vieții comandantului, procurorii sunt în stare de alertă. Cu toții sunt convinși că ucigașul miresei Ferda este autorul acestui teribil gest, din dorința de a-l determina pe Îlgaz să renunțe la investigațiile acestui caz uluitor.

Evenimentele dramatice recent petrecute în familia sa sunt tot mai greu de suportat pentru încercatul procuror Îlgaz, mai ales că micuța Defne, sora acestuia, este dispărută.

Unul dintre suspecții investigați de procurori, Salim, este luat în colimator de către Pars, acesta bănuind că tânărul ar fi implicat în tragedia care a zguduit familia Kaya iar Cetin, pe numele sau real Nizam, este și el anchetat de către autorități.

Bătrânul Merdan nu se liniștește până când nu îl găsește pe agresorul fiului său, dar și pe răpitorul nepoatei sale și face investigații în maniera proprie, așa cum oamenii legii nu pot realiza.

Dacă va reuși Merdan să afle cine se face vinovat de atacul asupra fiului său și dacă îl va găsi acesta pe răpitorul nepoatei sale, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul „Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.