Sărbătorit în fiecare an la data de 30 noiembrie, Sfântul Apostol Andrei este unul dintre sfinții față de care românii au o evlavie deosebită. Prin urmare, peste 940 de mii de români poartă numele acestuia sau derivate, și își serbează onomastica în ultima zi de toamnă.

Urări pe care le poți trimite celor dragi pe 30 noiembrie, de Sfântul Apostol Andrei

Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos ține la tine și mai mult! La mulți ani, toate cele bune și te iubesc!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din această lume. Să ai parte numai de zile senine și însorite!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La multi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

De ziua numelui tău iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate.

Să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ți le pui în această zi superbă. La mulți ani!

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni.

Vă doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Andrei!

Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire, ți-am împletit un „La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!

Îți urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Andrei!

Citește și: Minivacanța de Sf. Andrei- 1 Decembrie 2023: Trei locuri din România unde poți petrece cele patru zile libere

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

La mulţi ani cu veselie/ Sănătate pe vecie/ Casa plină de bucate/ Dragoste pe săturate/ Bani la greu/ Noroc cu carul/ La mulți ani şi sus paharul!

Fie ca aceasta zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți, să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La multi ani!

Astăzi îți urez „La mulți ani!”. Astăzi îți doresc multe împliniri și-ți mulțumesc ca ești alături de mine!

Fie ca începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, să ai doar zile însorite şi pline de bucurie. La mulţi ani!