Momente controversate, tensiuni maxime și situații pline de adrenalină se vor derula astăzi, între membrii clanuri mafiote italiene din serialul “Gomora”, ce vor capta atenția privitorului, în această seară, într-un nou episod al producției, de la ora 22:30, la Kanal D2.

Ciro și Genny simt pericolul venit din partea adversarilor însă nimic nu îi determină mai mult decât să își continue lupta pentru supremație. Patrizia însă nu este atât de încrezătoare în alianța Genny – Ciro însă primul o asigură că și-a format o părere greșită despre prietenul său devotat.

Pe de altă parte, Ciro și Enzo par să colaboreze de minune, mai ales când aceștia apelează la Valerio pentru a-i ajută să se extindă pe piață substanțelor interzise, în Londra.

Un moment neașteptat se va petrece atunci când Enzo bănuiește că Ciro se <ascunde> în spatele clanului său, în loc să iasă în evidență, cunoscută fiindu-i reputația, celui din urmă, în rândul mafiei italiene.

Citește și: În această seară, de la ora 22:00, în “Gomora”: Annalisa schimbă tabăra

Ce se va întâmpla atunci când temutul mafiot Edoardo va <comanda> uciderea lui Ciro, din cauza scăderii vânzării substanțelor interzise, pe piața mafiei italiene? Cine îi va lua apărarea celui cunoscut Sânge-albastru?

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “ Gomora ”, numai la Kanal D2.