Incertitudine este cuvântul de ordine astăzi, pentru protagoniștii serialului “Dragoste și speranță”, difuzat de la ora 19:00, la Kanal D2, iar fanii îndrăgitei producții își vor revedea personajele preferate în surprinzătoare ipostaze.

Dacă până acum, doar dragostea pe care o simte pentru Ege era cea mai puternică susținere a lui Zeynep, pentru a depăși greutățile vieții, iată că acum frumoasa fată are îndoieli că va putea să rămână alături de chipeșul tânăr, după ce a aflat că nu le-ar fi permisă o astfel de relație, din partea familiei <unchiului> Bulent, la

care locuiește.

Pe de altă parte, Ege nu înțelege ce se petrece în sufletul tinerei de care este îndrăgostit iremediabil și caută explicații pentru a află adevărul în ceea ce privește refuzul lui Zeynep de a continua relația cu el.

Lui Melis <astrele> par să-i surâdă. Dacă odinioară ea a aflat că Ege, de care este îndrăgostită, o iubește pe Zeynep, înverșunata fată află, întâmplător, că și Arda, prietenul ei, este îndrăgostit de aceeași fată.

În mintea lui Melis încolțește un plan diabolic.

Kuzey încearcă sentimente nexperimentate până acum, iubirea, pe care chipeșul avocat nu a simțit-o  până nu a întâlnit-o pe Elif. Cu toate că mama avocatului face presiuni pentru ca fiul ei să se căsătorească imediat cu Handan, cei doi urmând să devină părinți, Kuzey se gândește neîncetat numai la Elif.

Citește și: În această seară, de la ora 19:00, în “Dragoste și speranță”, la Kanal D2, Kuzey, pus în dificultate de mama sa

Cum se împacă Zeynep cu ideea că nu poate fi împreună cu persoana iubită și cum reacționează Elif, acum că este pe cale să-l piardă definitiv pe Kuzey, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, urmărind un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2.