Alexandra este marea câștigătoare a sezonului 8 „Bravo, ai stil!”. Marea Finală a avut loc pe data de 25 august 2023, la Kanal D, iar anunțul a fost făcut de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de stil. Alexandra a câștigat cu 61,3% din voturi, urmată de Maria, cu un procentaj de 38,7%.

Citește și: Ea este cea mai stilată femeie din România! Câștigătoarea „Bravo, ai stil” sezonul 8 a plecat acasă cu 100.000 de lei

Finalistele au format relații frumoase de prietenie de-a lungul competiției, însă neînțelegerile nu au putut fi uitate nici în Marea Finală. Jasmine și Alexandra au fost protagonistele mai multo momente tensionate la „Bravo, ai stil!” 2023, iar disputele lor nu au fost date uitării nici în Marea Finală.

Jasmine, replică acidă după ce Alexandra a câștigat Bravo, ai stil 2023: „Pana si astea sunt lacrimi de crocodil”

Imediat după ce Ilinca Vandici a anunțat cine este marea câștigătoare a sezonului 8, Jasmine, Iris și Andreea au sărit în brațele Mariei, pentru a o consola. Alexandra a izbucnit în lacrimi atunci când și-a auzit numele și a primit coroana, dar ci cecul în valoare de 100.000 de lei.

Alexandra: Le mulțumesc din suflet tuturor oamenilor care m-au susținut.

Le mulțumesc din suflet părinților mei. Va mulțumesc vouă că mi-ați dat șansa să fiu participantă la acest concurs si sa îmi împlinesc visul pe care îl aveam de când eram un copil. Mulțumesc! 

Neînțelegerile dintre concurente au continuat chiar și în ultimele clipe ale competiției. Jasmine i-a transmis o replică dură câștigătoarei Bravo, ai stil sezonul 8. Ea i-a transmis că plânge cu „lacrimi de crocodil” chiar și în Marea Finală și că nu prezintă credibilitate, în timp ce o felicita pe Maria.

Alexandra nu a răspuns comentariului făcut de Jasmine.

Jasmine: Hai, Alexandra, ca nu te crede nimeni ca plângi. Până și astea sunt lacrimi de crocodil. Bravo, Maria!

Alexandra a spus că o să câștige Bravo, ai stil 2023 încă de la prima ei apariție: „Am venit ca să câștig și le avertizez pe concurente”

Alexandra a intrat în competiția Bravo, ai stil 2023 în luna iunie, când a reușit să le intimideze pe colegele ei. Bruneta a mărturisit că se vede câștigătoarea sezonului 8 și aștepta cu nerăbdare să le arate tuturor cât poate să fie de versatilă. Tânăra de 23 de ani a dezvăluit chiar și ce ar face cu premiul cel mare în valoare de 100.000 de lei. Ea își dorește să investească în ceea ce îi place cel mai mult, adică make-up și modă.  

„Eu sunt Alexandra Dumitru, vin din Slatina, și am venit să fac ravagii la Bravo, ai stil! Am 23 de ani, sunt zodia Scorpion. Sunt o persoană extraordinar de versatilă și îmi adaptez starea în funcție de stilul în care mă îmbrac în ziua respectivă și asta cred că o să facă diferența și aici în competiție, pentru că o să fiu foarte cameleonică. Am venit ca să câștig și le avertizez pe concurente că urmează să cunoască viitoarea câștigătoare Bravo, ai stil!

Dacă o să câștig premiul cel mare toți bănuții ăia drăguți o să îi investesc în mine și în ceea ce îmi place să fac, adică modă și make-up, sau o să-mi cumpăr un ceas. Mă mai gândesc.(...) Sunt make-up artist de la 17 ani și model de la 14 ani. Am un salon de beauty, unde activez ca make-up artist, deci pot să mă numesc și antreprenoare”, a spus Alexandra.