Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a fost lăudată în ediția din această seară pentru look-ul ei. În ultima perioadă, concurenta a fost criticată pentru alegerile ei stilistice, dar și diferențele dintre ținutele propuse ala începutul competiției. În ediția difuzată joi seara, 6 iulie 2023, concurentele au fost de acord că ținuta prezentată de Andreea a fost una dintre cele mai bune ale ei din ultima perioadă. 

Citește și: Ținuta Andreei, eșec total. Look-ul concurentei a fost demontat de jurați: „Te-ai îmbătrânit cu ținuta asta”

Iris: Mi se pare că este cea mai coerentă ținută a dat din ultimul timp. Mi-ar fi plăcut ca platforma să fie închisă. Mi se pare că se întâmplă ceva, că alunecă. Se întâmplă ceva la nivel de gleznă, dar e un look armonios.

Îmi place cum îți stă cu părul așa. Arată bine, arată sănătos. Lanțul de la gât mă deranjează, văd detaliul de la gât, e mic așa.

Maria: Ai una dintre cele mai bune ținute din ultima perioadă. Îmi place zona capului foarte mult. Aș fi schimbat dresurile, probabil aș fi mers pe unele simple, dar e o ținută interesantă.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023, look de trei steluțe în această seară: „Unde ai fost până acum?” 

Jurații au apreciat abordarea stilistică a Andreei din ediția din această seară. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a fost sfătuită că ar fi putut să insiste mai mult pe tapajul părului. În rest, look-ul Andreei a primit trei steluțe. 

Citește și: Alexandra și Andreea, discuții foarte aprinse după incidentul de la repetiții! Imaginile care au făcut lumină în acest caz: „Nu mă așteptam. M-a dezamăgit”

Maurice Munteanu: Trebuia să vorbești cu cineva să te facă mai cuib. Eu aș fi mers cu tapajul mai spre cuib. Este o ținută armonioasă, o ținută pe care ne-a dori să o vedem mai des pe tine. Aș fi pus alt dres. Îmi place că ai pus o cămașă neagră, aș fi tapat mai mult.

Raluca Bădulescu: Eu aș fi venit mai de mult așa.

Îți vine foarte bine. Unde ai fost până acum? Îmi place foarte mult, îmi plac detaliile. Te iau în comparație cu ce ai făcut în ultimul timp.

Alexandru Abagiu: Andreea, îmi place ce ai desenat. Era bine să ai părul mai tapat. De altfel, să știi că înțeleg și ce ai vrut tu.