Ținuta Andreei, eșec total. Andreea a ales ca în această seară să prezinte în platoul „Bravo, ai stil!” un look compus din piese în culori neutre.

Iată însă că ținuta concurentei nu a fost deloc pe placul juraților și nici a colegelor sale de platou. Iris a comentat outfitul competitoarei sale și nu a fost deloc încântată de styling-ul pe care l-a prezentat Andreea.

„Mi se pare că este mai bine, în sensul că pot găsi o piesă cu care pot face ceva, și anume sacoul. Aș fi pus o cămașă albă cu jabou voluminos. Fusta de tulle nu mă deranjează neapărat, dar este foarte sărăcăcioasă. Geanta nu este suficient de bogată încât să susțină povestea”, a spus Iris.

Ținuta Andreei, eșec total. Jurații au criticat alegerea concurentei: „N-a ieșit”

Maurice Munteanu a considerat că look-ul pe care l-a prezentat Andreea în această seară este unul potrivit mai mult pentru o seară românească decât pentru sezonul 8 „Bravo, ai stil!”.

Nici ceilalți jurați nu au fost încântați de ținuta de astăzi a tinerei, așa că aceasta nu a primit nici măcar o steluță.

Maurice Munteanu: „Dacă tu ești convinsă de faptul că această coafură, ansamblu, se suprapune peste sezonul 8, care a trecut de jumătate, îi las pe colegii mei să spună ce cred ei.

Eu aici văd, îți spun foarte sincer și îmi asum asta, Consiliu Județean, 8 martie, o masă întinsă și un concert sponsorizat.(...) Noi căutăm aici cea mai stilată femeie din România și publicul mi-ar plăcea să cred că pentru asta votează. Dacă tu îmi spui mie că asta ai vrut să transmiți...”

Raluca Bădulescu: „Nu e vorba de coafură, e vorba de întreaga ținută.

Ai vrut să faci un look de inspirație retro? Ce ani?”

Andreea: „Anii 80.”

Raluca Bădulescu: „N-a ieșit. Tu ești splendidă.(...) Te-ai îmbătrânit cu ținuta asta.”

Alexandru Abagiu: „Pe partea de păr te-ai fi putut juca cu un piaptăn. Îți tapai părul și îl duceai într-o parte sau cealaltă.(...)

Există protecții pentru sâni în culoarea pielii. E un look prăfuit, care nu arată bine pe tine.”