Andreea i-a șocat pe jurați! În cadrul celei mai recente ediții concept, Andreea i-a rugat pe cei care o susțin să nu o mai voteze pentru că tânăra își dorește să părăsească competiția de fashion.

Iată că acest lucru se pare că și-a pus amprenta și asupra look-urilor pe care tânăra le prezintă în platoul îndrăgitei emisiuni de modă.

Andreea i-a șocat pe jurați! Ținuta tinerei a fost criticată de cei trei specialiști: „E ceva sec, ce nu are viață”

Cei trei jurați nu au fost deloc încântați de look-ul pe care a ales să îl poarte în această seară concurenta. Tânăra a decis să asorteze un costum cu o pereche de bocanci, ceea ce a fost criticat de către cei trei specialiști.

Raluca Bădulescu: „Mie nu-mi place. Nu că ar fi ceva greșit, e ceva sec, ce nu are viață. Ce sunt codițele alea? Codițele le-ai făcut pentru că ai ascultat sfatul lui Alexandru care ți-a spus de multe ori să schimbi ceva la coafură, lucru super ok. Agrafele cum ți le-ai prins îmi place. Zona capului și tu, Andreea, sunteți splendide. Costumul nu-mi place și cum vin pantalonii în bocanci...

ori zugrăvim, ori suntem la vânătoare.”

Citește și: Rebecca i-a cucerit pe jurați! Look-ul tinerei i-a adus trei steluțe: „E o apariție ce ne prezinți în seara asta”

Alexandru Abagiu: „Partea de beauty mi se pare interesantă și mi se pare actuală.(...) Oricum, te felicit că te-ai gândit la aceste clame de pus pe breton. Machiajul ochilor mi se pare unul bun, mi se pare că puteai să mergi mai departe cu intenția asta de argintiu pe pleoapa mobilă.”

Andreea, răspuns direct pentru cei trei jurați. Tânăra nu s-a mai abținut: „Nu-mi dau același interes”

După ce Maurice Munteanu i-a spus Andreei că look-ul pe care l-a realizat în această seară nu este suficient pentru emisiune, iată că Andreea a dezvăluit că nu își mai dă la fel de tare interesul ca la început, pentru că vrea să părăsească competiția.

Maurice Munteanu: „Eu nu știu cum să spun ca să înțelegi exact mesajul, legat inclusiv de alegerea pieselor. Prin comparație, ținuta pe care o poartă Ioana e Dumnezeu. E vorba de alegerea pieselor.(...) Mă refer la rucsac, la bocanci. Nu e o ținută de analizat, nu mi se pare o ținută pentru sezonul 8 Bravo, ai stil!”

Andreea: „Știu, dar eu am spus că vreau să părăsesc competiția și atunci...”


Citește și: Alexandru Abagiu a observat imediat acest detaliu la ținuta Mariei. Juratul i-a spus imediat concurentei: „Avem o problemă”

Alexandru Abagiu: „Ținutele pe care le faci, le faci ca să iei steluțe sau ca să ieși din emisiune?”

Andreea: „Vreau să ies din emisiune. Nu-mi dau același interes.”