Ioana, în lacrimi la jurizare. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” a intrat de puțin timp în cursa pentru marele premiu și pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Chiar dacă este încă la început, presiunea competiției a afectat-o așa că tânăra și-a dat frâu liber emoțiilor chiar în fața celor trei jurați.

Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce Alexandru Abagiu i-a spus că make-up-ul pe care l-a abordat în această seară nu a fost cel mai potrivit pentru look-ul pe care și-a

dorit să îl contureze.

Citește și: Maurice Munteanu a observat imediat acest lucru la Aza! Detaliul care l-a nedumerit pe jurat: „Parcă erai la tăierea capului”

„Mi-ai luat ochii cu geaca asta, o vreau și eu. Îmi place textura, îmi place culoarea. Pe partea de make-up.... Pozitiv este că linia ta de eyeliner a mai urcat puțin”,

a spus Alexandru Abagiu. 

Ioana, în lacrimi la jurizare. Maurice Munteanu a vrut să afle ce are concurenta pe suflet: „De ce ești așa speriată?”

Jurații au observat imediat că lacrimile și-au făcut apariția în ochii Ioanei și au vrut să afle ce o afectează pe aceasta.

Concurenta le-a mărturisit că nu simte că face performanță în cadrul show-ului, chiar dacă încearcă de fiecare dată să aducă ținute cât mai bune în platoul emisiunii de fashion.

Maurice Munteanu: „De ce ești așa speriată? Zici că ai venit la tăierea capului.”

Alexandru Abagiu: „Ioana, sper că ești conștientă că toate sfaturile pe care vi le dăm, vi le dăm cu un scop. De ce plângi?”

Ioana: „Simt că nu fac treabă bună și asta mă termină pe mine.

Mă și chinui și nu iese nimic.”

Citește și: Ioana a observat ceva ciudat în prima ei ediție! Noua concurentă de la Bravo, ai stil a vorbit sincer despre colegele ei: „Mi s-au părut puțin amenințate”

Maurice Munteanu: „Este vorba de o fază a acestei competiții. Eu nu mi-aș fi pus jacheta. Aș fi pus o piele extrem de glowy.”

Raluca Bădulescu: „Arăți într-un fel. Nu ți-ai găsit ziua potrivită să te plângi. Îmi place. Geanta aș fi schimbat-o. Părul ăla îl desfăceam. Îți stă bine, e o ținută bună.”

Chiar dacă nu se aștepta la un rezultat pozitiv, tânăra a primit trei steluțe în această seară, iar jurații au considerat că, chiar dacă outfitul ei a avut unele scăpări, per total a fost unul bun.